Power Stars

Rezumat

  • Tip de slot: Slot Video
  • Role: 5
  • Scatter: Da
  • Tema: null
  • Linii: 10
  • Joc Bonus: Da
  • Free Spins: Da
  • Software: novomatic

Power Stars este un slot clasic dezvoltat de Novomatic, unul dintre cei mai mari developeri din lumea cazinourilor online, dar și offline. Power Stars redă atmosfera și modul de joc al unui slot tradițional care ne readuce nostalgia cazinourilor stradale, însă cu îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul și funcțiile speciale.

Power Stars este alegerea perfectă pentru toți fanii jocuri ca la aparate 77777, dar și pentru cei care preferă sloturile cu fructe. Simbolurile nelipsite dintr-un slot clasic – cireșe, lâmâi, portocale, clopote și cifra 7 sunt cele care îți vor aduce câștiguri, dacă nimerești cele mai norocoase combinații.

Power Stars este disponibil pe site-ul Novomatic în varianta de desktop sau mobil, poate fi încercat la cazinouri internaționale de tipul Online-Slot sau Vegas Slot Online, dar și în cazinouri românești. Îl găsești pe Maxbet, Vlad Cazino sau Admiral.

Cum se joacă?

Power Stars este un slot cu 5 role și 10 linii de plată. Fundalul este unul roșu închis, asemeni primelor sloturi de cazino, completate de simboluri cu fructe (cireșe, pepeni, lămâi, prune sau struguri). Iată mai multe detalii despre cele mai importante simboluri, cum le poți declanșa și ce câștiguri îți aduc:

  • Cele mai valoroase simboluri pentru jucător sunt clopotele și cifra 7 – o înșiruire de 5 simboluri cu cifra 7 pe o linie de plată activă îți poate aduce de 100x valoarea mizei totale. Mai mult, 5 simboluri clopot pe o linie de plată activă îți aduc de 50x ori valoarea pariului.
  • Simbolul Wild al slotului este steaua de aur. Ea înlocuiește orice alt simbol în afara celui scatter și te ajută să declanșezi runda bonus.

În ceea ce privește efectele vizuale, slotul se remarcă prin redarea unei atmosfere veritabile de cazino – atunci când nimerești o combinație câștigătoare, toate simbolurile implicate în acel câștig sunt cuprinse de flăcări. Acestea acoperă tot ecranul și mențin trează distracția, dar și adrenalina pe tot parcursul jocului.

Sensul de plată la Power Stars este atât de la dreapta la stânga, cât și vice versa, iar cele mai interesante facilități pe care ți le oferă sunt simbolurile wild, simbolurile stacked wild, re-rotirile și funcția gamble.

Pariul minim este de 10p sau echivalentul în alte monede, până la 100 £ per rotire, astfel că slotul se adresează tuturor categoriilor de jucători, indiferent de buget.

Power Stars este un slot cu grad de volatilitate mediu spre mare și are un RTP de 95.54%, astfel că se pot câștiga sume generoase, însă ele apar mai rar, asftel că și gradul de risc este destul de ridicat pentru jucător.

Atunci când obții mai multe câștiguri în același timp, mai mici sau mai mari, se va plăti cel mai mare dintre acestea. Nu uita, însă, să activezi toate liniile de plată pentru că la Power Stars nu se vor acorda câștiguri pe liniile inactive.

Caracteristici speciale

Asemeni tuturor sloturilor Novomatic, și Power Stars oferă funcția Gamble pe care jucătorul o poate folosi de fiecare dată când a obținut un câștig. Acest mini-joc îți dă ocazia să ghicești culoarea unei cărți de joc (roșu sau negru). Ai șanse de 50/50 de a-ți dubla toate câștigurile sau de a pierde tot ce ai acumulat, dacă te înșeli.

Funcții bonus

Spre deosebire de alte sloturi Novomatic, Power Stars nu oferă doar rotiri gratuite, ci și o funcție bonus incitantă – Gold Star Frozen Wild.

Atunci când jucătorul nimerește un simbol Wild pe rolele 2,3 sau 4, el se va extinde pe toată suprafața rolei. Toate câștigurile vor fi acordate și vei primi în plus o rotire gratuită, în timp ce rola cu wild-ul va rămâne fixă.

În acest fel, dacă ești norocos, poți chiar să acoperi toate rolele din centru cu simboluri wild și să obții rotiri și mai profitabile.

Jackpot-uri

Jackpot-ul maxim pe linia de plată care poate fi acordat la Power Stars este de 1000 credite. Payout-ul maxim la Power Stars este de până la 1000x valoarea mizei inițiale.

Rotiri gratuite

La Power Stars, poți declanșa o rotire cu un pariu minim foarte atractiv de doar 10p sau echivalentul în alte monede. Jocul vine și cu funcția re-spin, pe care o regăsim și la slotul Starburst. Orice combinație câștigătoare la care participă simbolul wild Power Star se extinde și acoperă întreaga rolă, astfel că primești un nou re-spin. Poți declansa re-rotirile de 3 ori.

Pot juca și de pe mobil?

Toate sloturile Novomatic sunt optimizate pentru mobil iar Power Stars nu face excepție. Îl poți încerca gratuit sau pe bani reali fie la cazinouri mobile internaționale sau românești, fie descărcând o aplicație mobilă dedicată. Dat fiind faptul că este un joc cu o structură relativ simplă, el se comportă impecabil chiar și pe un ecran mai mic (tabletă sau smartphone), astfel că te poți bucura de câteva rotiri oricând, fie că ești pe stradă sau în pauză la muncă. Power Stars este disponibil pe Android sau iOs.

Concluzii

Power Stars este un clasic nelipsit pentru orice iubitor de sloturi. Dacă nu ai făcut-o până acum, merită să-l încerci, mai ales dacă vrei să experimentezi atmosfera de cazino veritabilă din confortul propriei locuințe. Chiar dacă acest slot este mai degrabă unul simplist în ceea ce privește partea grafică, totuși excelează prin bonusuri, funcția frozen bonus wild și prin faptul că toate câștigurile sunt acordate în ambele sensuri pe linia de plată.