Piggi riches

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Tema: null
 • Linii: 15
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: NETENT

Piggy Riches este un slot video creat de Net Entertainment (Netent) și lansat pe 5 septembrie 2010 în care personajele principale sunt…ai intuit bine, porcușorii. Dar nu orice fel de porcușori, ci porcușori bogați, care abia așteaptă să împărtășească poșetele scumpe, cardurile de credit fără limită, aurul și blănurile cu cei mai pricepuți dintre jucători.

Un slot amuzant, inedit și distractiv, Pigi Riches te poate răsplăti cu un jackpot de până la 360 000 credite.

Îl poți încerca și tu gratuit sau pe bani reali pe pagina oficială Netent, la cazinourile partenere sau la cazinourile de top din România – Unibet, Netbet sau Vlad Cazino sunt doar câțitva dintre operatorii care îl au în oferta lor, chiar și de pe mobil, dacă descarci aplicația.

Cum se joacă?

Piggy Riches este un slot cu 5 role și 15 linii de plată, având un grad mediu spre mare de volatilitate. Mizele sunt permisive, de la 15p până la 75 £ sau echivalentul în alte monede (RON, EUR) astfel că slotul se adresează deopotrivă începătorilor și high rollerilor la cazino. Tema nu este una sofisticată, slotul fiind mai degrabă unul dintre jocurile distractive, unde nu te concentrezi atât de mult pe acțiune sau pe poveste, ci pe câștiguri și pe elementele grafice amuzante.

De la diamante la șampanie sau aur, întreg slotul reușește să creeze o atmosferă de opulență și de vanitate, care îl provoacă pe jucător să se bucure și el de acest stil extravagant de a trăi alături de porcușorii bogați, câștigând cele mai tari jackpot-uri.

Slotul păstrează aceleași elemente incitante cu care ne-a obișnuit Netent în toate creațiile sale, de la simboluri Wild la runde bonus și multiplicatori. O să-l îndrăgești mai ales dacă ești fan jocuri ca la aparate 77777.

Iată la ce simboluri și alte funcții să fii atent și ce câștiguri potențiale te așteaptă:

 • Piggy Riches – este simbolul wild al slotului, înlocuiește orice alt simbol cu excepția celui scatter. O combinație câștigătoare cu un wild duce la triplarea premiului
 • Lady Piggy Riches – simbolul scatter – dacă nimerești 3 simboluri Lady Piggy Riches, declanșezi runda de rotiri gratuite
 • Rotiri gratuite și multiplicatori – jocul îți poate aduce până la 28 rotiri gratuite cu un multiplicator de 6x. Din acest punct de vedere, slotul Piggy Riches este recunoscut pentru profitabilitatea sa, însă nu te aștepta să declanșezi această funcționalitate prea des, pentru că și gradul său de volatilitate este destul de mare
 • Alte simboluri care au legătură cu ideea de bogăție – pușculiță, portmoneu, card, sacoșă cu bani etc.
 • Simbolurile cărți de joc – arhicunoscutele simboluri cărți de joc de la 10 la As sunt, de data aceasta, decorate cu cele mai sofisticate accesorii, de la bijuterii la blănuri

Sensul de plată la Piggy Riches este de la stânga la dreapta, iar combinațiile plătite sunt cele compuse din 3, 4 sau 5 simboluri de același tip pe role.

Caracteristici speciale și funcții bonus

Slotul nu excelează la capitolul funcții bonus, lipsa varietății fiind unul dintre punctele sale slabe. Este prezentă doar o rundă de rotiri gratuite. Ca frecvență, ea este declanșată destul de rar, dar per ansamblu slotul oferă câștiguri decente, proporționale cu timpul petrecut jucând.

Jackpot-uri

Piggy Riches are un RTP de 96.4%. Jackpot-ul este declanșat de obținerea a 5 simboluri Riches, care răsplătesc jucătorul cu 2 000 monede. Însă, dacă ești norocos, poți obține mult mai mult de atât, chiar până la 360 000 monede.

Rotiri gratuite

Runda de rotiri gratuite este declanșată când 3 sau mai multe simboluri scatter apar pe role pe durata jocului de bază. Jucătorul primește 5 rotiri gratuite dar poate crește numărul acestora, în funcție de noroc. Multiplicatorul e aleatoriu, putând ajunge până la valoarea de 6x, astfel:

 • 22 rotiri gratuite cu un multiplicator de 2x
 • 15 rotiri gratuite cu un multiplicator de 3x
 • 9 rotiri gratuite cu un multiplicator de 5x
 • 10 rotiri gratuite cu un multiplicator de 6x

Pot juca și de pe mobil?

Jocul este disponibil atât pe desktop cu instant play, cât și pe mobil. Poți fie să optezi pentru varianta Netent Touch, dacă joci de pe site-ul oficial, fie să descarci aplicația mobilă a unui cazino românesc sau internațional. Netent pune mare accent pe compatibilitate, deci nu trebuie să-ți faci griji – toate elementele jocului sunt intacte și în varianta mobilă. Fie că joci de pe telefon (Android sau iOs) sau tabletă, bonusurile, premiile, efectele sonore și vizuale sunt redate impecabil.

Concluzii

Piggi Riches este un slot distractiv și amuzant, cu simboluri și animații extravagante care îți vor destinde cu siguranță fiecare sesiune de joc. Deși nu oferă foarte multe opțiuni la capitolul caracteristici speciale, totuși slotul excelează prin bonusuri și simboluri, dar mai ales prin rotirile gratuite și multiplicatori.

Acestea oferă cele mai mari șanse de câștig. Mai mult, mizele sunt foarte permisive – așadar, dacă vrei să trăiești și tu în stil mare, nu ai nevoie de mulți bani ca să joci și să pătrunzi în lumea sofisticată a porcușorilor bogați. Iar, dacă ești norocos, sigur vei prinde o parte din averea lor! Mult succes!