Pearls of India

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Tema: null
 • Linii: 20
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: PLAY’NGO

Pearls of India este un slot online dezvoltat de Play ‘N Go, care îl are ca protagonist pe Rich Wilde, un erou întâlnit și în alte sloturi populare – Book of Dead și Aztec Idols.

În Pearls of India, după cum sugerează și numele, scopul jucătorului este de a descoperi cât mai multe artefacte indiene valoroase, cum sunt statuile de aur (Golden Statues), alături de Rich Wilde. Răsplata constă în bonusuri, multiplicatori și rotiri gratuite.

Slotul poate fi încercat atât la cazinouri internaționale de tipul OnlineSlotsGuru sau la cazinourile partenere Play ‘N Go, cât și în România, la Vlad Cazino sau Unibet. Este disponibil în varianta desktop, mobilă, gratuită sau pe bani reali.

Cum se joacă?

Pearls Of India este un slot video cu 5 role și 20 linii de plată, providerul de software fiind compania Play ‘N Go. Atmosfera slotului este una plină de aventură, ritmul de joc este alert, iar obiectivul tău este de a-l însoți pe Rich Wilde în India în căutarea perlelor prețioase.

Rolele sunt dispuse într-un cadru montan, înconjurat de perle și cerul albastru, atenția la detalii fiind nelipsită în acest slot. Astfel, se creează o experiență autentică de joc, însoțită de adrenalină și simboluri speciale la fiecare pas.

Simbolurile completează tema jocului și formează coloane atunci când rolele nu se mai învârt. Jocul începe cu setarea pariului dorit folosind opțiunea „Coin Values”. Valoarea monedelor variază de la 0.01 la 1.

Jucătorul poate folosi și opțiunea „Max Bet” dacă vrea să seteze pariul maxim admis. De aici, în funcție de obiectivele jucătorului, el poate opta pentru varianta „Autoplay”(rolele sunt acționare automat pentru un anumit număr de runde) sau „Spin” (rolele se învârt o singură dată).

Slotul se remarcă prin 4 trăsături interesante care completează atât câștigurile, cât și modul de joc:

 • Cascading Symbols
 • Temple Bonus Round
 • Free Spins (Rotiri Gratuite)
 • Funcția Gamble

Nu lipsesc, desigur, nici simbolurile speciale. Iată cele mai importante dintre acestea:

 • Simbolul Wild – este chiar Rich Wilde însuși. Înlocuiește orice alt simbol în afara bonusului și al simbolului scatter. Când apare, toate câștigurile sunt multiplicate în funcție de pariu. Dacă apar mai multe câștiguri pe aceeași linie, doar cel mai mare va fi plătit
 • Simbolul Scatter – este o perlă. 3 sau mai multe astfel de simboluri declanșează runda de rotiri gratuite – poți obține 10 rotiri gratuite. Dacă reușești să colectezi 5 perle, mai primești alte 5 rotiri
 • Simbolurile în cascadă – apar de fiecare dată când nimerești o combinație câștigătoare. Practic, toate simbolurile implicate în câștig dispar și sunt înlocuite de altele, jucătorul având șansa să declanșeze câștiguri consecutive la aceeași rotire. Aceste câștiguri consecutive pot crește și multiplicatorii până la de 10x.

Caracteristici speciale

În Pearls of India, premiile pentru jucător nu se lasă așteptate. Statuile de aur sunt printre cele mai valoroase simboluri, dar ai parte și de câteva caracteristici speciale incitante:

 • Scattered Pearl Free Spins – rundă de rotiri gratuite în care multiplicatorii cresc semnificativ câștigurile
 • Bonusul progresiv Golden Temple – jucătorul alege între 3 bonusuri temple diferite (Statue of Vishnu, Wheel of Brahma sau Wall of Shiva), putând obține până la de 250x valoarea mizei totale. Această caracteristică poate fi declanșată doar dacă jucătorul descoperă cele 25 simboluri de-a lungul călătoriei sale pe versanții înalți alături de Rich

Funcții bonus

Funcția Gamble poate fi activată de fiecare dată când nimerești o combinație câștigătoare. Tot ce ai de făcut este să apeși pe butonul Gamble. În timpul acestei runde, îți poți dubla câștigurile sau chiar obține de patru ori mai mult, dacă ești norocos. Trebuie să ghicești culoarea unei cărți de joc, iar limita este de 5 alegeri corecte. Însă, dacă greșești, pierzi totul și ești readus la jocul de bază.

Jackpot-uri

RTP-ul slotului Pearls of India este de 96,87% iar jackpot-ul maxim care poate fi obținut este de 1000 credite.

Rotiri gratuite

Rotirile gratuite pot fi declanșate destul de frecvent în acest slot. Simbolul Scatter este cel care te ajută să le obții. Iată cum:

 • 3 simboluri scatter (perle) activează runda de rotiri gratuite. Primești 10 rotiri la nivelul actual al multiplicatorului. Pe durata acestora, primești câte o perlă de fiecare dată când aterizează pe role. 5 perle îți mai aduc alte 5 rotiri gratuite. Poți repeta procesul până la un număr maxim de rotiri gratuite impus (30). În timpul acestei runde speciale, perla poate acționa și ca wild

Pot juca și de pe mobil?

Pearls of India este disponibil și optimizat pentru toate device-urile mobile, dar și tablete – iPhone, iPad sau Android. Cei de la Play N Go au investit destul de mult în partea de compatibilitate pentru a se asigura că și jucătorii de pe mobil au parte de aceeași experiență completă și incitantă de joc. Toate funcțiile slotului rămân intacte iar jocul este ușor de urmat, indiferent de mărimea ecranului sau de device-ul ales, astfel că este alegerea ideală pentru cei care vor să se bucure de câteva spin-uri, oriunde s-ar afla, fără să depindă de un laptop.

Concluzii

Pearls of India este unul dintre cele mai strălucitoare jocuri ca la aparate 77777 din oferta Play ‘N Go, bucurându-se de aprecierea pasionaților de pretudindeni. Cu o volatilitate medie, slotul impresionează mai ales prin frecvența bonusurilor și a caracteristicilor speciale, dar și prin ritmul alert de joc care antrenează câștiguri pe măsură.