Mission Cash sloturi

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Linii: 20
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: PLAY’NGO

Mission Cash este un slot tematic de la Play&Go, inspirat de celebrul personaj de film, James Bond. Spre deosebire de alte sloturi de aventură dominate de personaje care întruchipează arhetipul Indiana Jones, Mission Cash ne aduce un suflu nou și ne poartă într-o misiune cu spioni, plină de adrenalină și provocări la tot pasul.

Lansat pe 19 septembrie 2019, Mission Cash este un video slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată care nu se dezice de nivelul obișnuit de calitate al creațiilor Play&Go, fiind completat de simboluri wild și runde de re-rotiri. 

Dacă vrei să-l încerci, este disponibil pe Unibet și Vlad Cazino în varianta gratuită sau pe bani reali.

Cum se joacă? 

Slotul este disponibil de pe orice device. Mizele se plasează între 0.20 și 100 €/£/Lei per rotire. Un câștig este declanșat de 3-5 simboluri de același tip pe o linie de plată și este acordat doar de la stânga la dreapta. Butoanele/secțiunile/pictogramele la care să fii atent în fereastra de joc sunt:

 • Quick Betting Panel – aici găsești valorile posibile ale mizelor. Le ajustezi folosind butoanele + și –
 • Spin – declanșează rotirile
 • AutoPlay – îți permite să lași jocul să ruleze singur, fără întreruperi, pentru un anumit număr de runde
 • Simbolul fulger sau lightning bolt – îl regăsești în partea stângă jos a ecranului – dacă îl acționezi, rolele se vor roti mai repede

Inspirat de clasicele filme de espionaj din anii 60 cu agenți secreți, Mission Cash se desfășoară preponderent în interiorul unui centru de comandă, plin de calculatoare și gadget-uri, cu excepția rundei de rotiri gratuite. Pe durata ei, jucătorii sunt purtați în aer liber, pe malul Tamisei care străbate Londra, în background fiind redată imaginea orașului cu o atenție impresionantă la detalii. Din slot nu lipsește nici coloana sonoră care aduce aminte tot de filmele cu James Bond. 

Play&Go au adăugat un plus de realism și din punct de vedere vizual prin faptul că au integrat elemente de benzi desenate în construcția avatarelor personajelor. Acestea sunt în număr de 4 – Agent Blue, Red, Green și Purple.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Cele mai importante simboluri sunt:

 • Cei 4 agenți secreți – Agent Blue, Red, Green și Purple – simboluri wild. Dintre ei, Agent Blue este cel mai lucrativ simbol, răsplătind jucătorii cu de 50x valoarea mizei, dacă apare pe o linie de plată în număr de 5
 • Simbolul scatter – pistolul cu amortizor – declanșează runda de rotiri gratuite
 • Simbolurile cărți de joc – au valoare scăzută
 • Simbolul Bonus este submarinul – 2 astfel de simboluri declanșate pe durata unei singure rotiri oferă acces jucătorului la bonusul Underwater Adventure. Simbolul submarin este prezent doar pe rolele 2 și 4

Dacă reușești să așezi simboluri wild pe întreg ecranul, vei fi răsplătit cu de 1000x valoarea mizei.

Funcții bonus 

Runda de re-rotiri este activată atunci când raza de acțiune/ținta pistolului se focusează pe unul dintre cei agenții speciali.

Jackpot-uri 

Slotul are un RTP prestabilit de 96.65%, peste media majorității sloturilor online, ceea ce îi conferă un grad mare de volatilitate. Cu toate acestea, unii operatori pot alege să-l scadă până la 94.49% – verifică și acest aspect la cazinoul preferat înainte să joci pentru a nu ieși în pierdere. Jackpot-ul maxim care poate fi obținut la Mission Cash este de 5000x valoarea mizei sau 500 000 dolari.

Rotiri gratuite 

Pe parcursul jocului, o țintă se mișcă pe ecran și aterizează aleatoriu pe role cu fiecare rotire. Dacă aceasta se focusează pe Agent Red sau Agent Blue, se va transforma în wild expansiv, acoperind întreaga rolă. Această acțiune declanșează o rundă specială de re-rotiri care poartă numele de Take a Shot Re-Spin Feature.

Simbolul wild menționat mai sus rămâne fix în timpul re-rotirilor, astfel că jucătorii au oportunitatea să plaseze ținta din nou pe un simbol norocos și să obțină și mai multe wild-uri. Acțiunea poate continua până la acoperirea integrală a rolelor cu simboluri wild. 

Rotirile gratuite mai pot fi declanșate în Mission Cash și prin intermediul simbolului scatter – un pistol cu amortizor. Când ținta se așează pe acest simbol, jucătorul obține 8 rotiri gratuite. Funcția poate fi repetată dacă ai norocoul de a prinde un nou simbol scatter în raza de acțiune a țintei. Mai mult, pe durata acestei runde bonus, oricare dintre personaje poate deveni wild expansiv.

Pot juca și de pe mobil? 

Da. Mission Cash este disponibil atât pe desktop, cât și pe tabletă sau mobil, utilizând tehnologiile Java Script și HTML5. Nu trebuie să descarci niciun soft, poți juca direct din browser în varianta gratuită/demo pe credite bonus sau direct pe bani reali. Dacă alegi varianta demo, vei primi 1 000 000 credite pe care le poți paria cum vrei tu – este un mod avantajos de a te familiariza cu modul de joc fără să-ți sacrifici bugetul personal. Fiind un slot Play&Go, nu trebuie să-ți faci griji în privința compatibilității – va rula la fel de pe iPhone sau Android iar experiența va fi similară indiferent de mărimea dispozitivului. 

Concluzii 

Mission Cash este un slot plin de acțiune care se prezintă ca un film cu spioni, în care sunt presărate armonios elemente de benzi desenate. Verdictul nostru este că merită încercat tocmai pentru că nu există foarte multe astfel de creații în peisajul sloturilor online, cu excepția Agent Jane Blonde Returns. Mission Cash ne oferă o tematică retro, alături de un gameplay modern care însoțește jucătorii iar modul alert de joc promite să ne țină în priză până la finalizarea misiunii. Cu funcții interesante, un grad mare de volatilitate și mize adaptate oricărui buget, Mission Cash permite câștiguri substanțiale chiar și la pariuri mici.