Mega Moolah

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Tema: null
 • Linii: 25
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: Mirco gaming

Mega Moolah este unul dintre cele mai celebre sloturi progresive în rândul pasionaților de la cazino, dar și una dintre creațiile de excepție marca Microgaming. Slotul este renumit pentru faptul că dă naștere multimilionarilor și deține în prezent un record Guiness pentru cel mai mare jackpot acordat vreodată – nu mai puțin de 13 milioane de lire în anul 2015.

De peste 10 ani pe piață, Mega Moolah și-a păstrat reputația în rândul fanilor, fiind în prezent unul dintre cele mai accesate sloturi la cazino. Mega Moolah are ca temă jungla africană, completată de animale caracteristice care răsplătesc jucătorul cu diverse premii.

Mega Moolah poate fi încercat pe site-ul oficial Microgaming, la cazinourile partenere sau la operatorii de top din România, gratuit sau pe bani reali – Unibet, Netbet etc.

Cum se joacă?

Mega Moolah este un slot progresiv cu 5 role și 25 linii de plată. El păstrează toate elementele cheie ale majorității sloturilor Micrograming – simboluri wild, scatter, runde gratuite și funcții speciale.

Înainte să începi rotirile, tot ce ai de făcut este să setei valoarea pariului și a monedei – ambele sunt ajustabile și se adresează oricărui buget. Valoarea monedei variază de la 0.01 la 0.05.  De aici, trebuie să selectezi liniile de plată pe care vrei să le activezi folosind opțiunea „Select Lines.”

Opțiunea „Bet Max” îți permite să setezi valoarea maximă a pariului pe linia de plată iar, dacă vrei ca rolele să se învârtă automat, poți folosi și opțiunea „Autoplay.”

În ceea ce privește frecveța și varietatea bonusurilor și funcțiilor speciale, putem spune că Mega Moolah stă foarte bine la acest capitol. Iată la ce trebuie să fii atent când joci:

 • Simbolul scatter al slotului este maimuța – declanșează runda de rotiri gratuite. 3 sau mai multe astfel de simboluri îți aduc 15 rotiri gratuite.
 • Simbolul Wild este leul, regele junglei și cel mai profitabil simbol – 5 wild-uri cu imaginea sa îți pot aduce până la 15 000 monede. Orice combinație câștigătoare care include leul sălbatic îți dublează câștigul
 • Simboluri cărți de joc – A, K, Q, J și 10 – sunt simboluri cu valoare redusă. Când apar, vei primi de cel puțin 2 ori valoarea pariului tău

Mega Moolah are un RTP de 88%, care poate fi considerat destul de mic, însă accentul cade pe câștigarea jackpot-ului, nu pe sumele mici. Astfel, cu cât mizele sunt mai mari, cu atât cresc și șansele de câștig.

Caracteristici speciale

Dacă în jocul de bază nimerești 3,4 sau 5 simboluri scatter oriunde pe role, primești o rundă bonus de joc, unde te așteaptă 15 rotiri gratuite și câștiguri triplate.

Funcții bonus

Mega Moolah are o funcție bonus interesantă – Wheel of Fortune, care este declanșată aleatoriu. În timpul ei, jucătorul are șansa să obțină unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive puse la bătaie. Trebuie doar să învârți roata și, în funcție de noroc, să pleci acasă cu premiul cel mare.

Jackpot-uri

Mega Moolah are 4 jackpot-uri progresive:

 • Mega Progressive Jackpot – începe de la 1 000 000 credite
 • Major Proggressive Jackpot – începe de la 10 000 credite
 • The Minor – începe de la 100 credite
 • Mini Proggresive – îți oferă 10 credite

Jackpot-ul maxim care poate fi obținut pe o linie de plată este de 750.

Mega Moolah este recunoscut pentru valoarea imensă a jackpot-ului în bani adevărați, motiv pentru care atrage milioane de jucători la cazino – jackpot-ul progresiv Mega Moolah nu scade niciodată sub valoarea de £1,000,000.

Rotiri gratuite

Sunt declanșate de 3 sau mai multe simboluri scatter (maimuță), jucătorul primind 15 rotiri. Toate câștigurile sunt triplate pe durata rotirilor gratuite, iar această funcție poate fi declanșată din nou pentru și mai multe premii.

Pot juca și de pe mobil?

Fiind unul dintre cele mai celebre sloturi Microgaming, compania l-a dezvoltat pentru a oferi compatibilitate deplină cu toate device-urile mobile. Îl poți încerca fără probleme de pe mobil (iPhone sau iOs) sau tabletă, cu toate funcțiile, efectele grafice și de sunet și, bineînțeles, jackpot-urile intacte. Ca fapt divers, unul dintre cele mai mari jackpot-uri Mega Moolah (3.7 milioane de lire cash) a fost obținut de pe mobil – de aceea, nu trebuie să-ți faci nicio grijă că nu vei avea aceeași experiență de gameplay ca în varianta de desktop.