Lucky Lady’s Charm

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Tema: null
 • Linii: 10
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: novomatic

Lucky Lady’s Charm este un slot video clasic Novomatic lansat în 2003, unul dintre cele mai îndrăgite și populare din portofoliul companiei. La fel cum sugerează și numele, tema jocului este norocul, sugerată de talismane norocoase ca trifoii cu patru foi sau potcoavele. Iată tot ce trebuie să știi despre acest slot:

 • Este un slot cu volatilitate mare, ceea ce se transpune în câștiguri mari, care apar mai rar
 • Are 5 role și 8 linii de plată
 • A făcut înconjurul lumii – îl poți încerca atât la cazinouri intenaționale, cât și românești. Admiral este partener Novomatic în România – găsești slotul aici, dar și alte bonusuri și rotiri gratuite la înregistrare
 • Are și o variantă îmbunătățită – Lucky Lady’s Charm Deluxe cu 10 linii de plată

Cum se joacă?

Lucky Lady’s Charm este destul de ușor de urmărit și jucat, chiar și pentru începători. Regulile sunt simple – scopul jucătorului este de a obține cât mai multe talismane de la zâna norocoasă. Acestea se transpun în câștiguri pe măsură.

Jocul se remarcă prin culorile aprinse, vibrante care transmit dinamism și redau fidel atmosfera sloturilor clasice vechi, din cazinourile stradale, astfel că nostalgicii, dar și pasionații de jocuri ca la aparate 7777 vor avea un motiv în plus să îl încerce.

Slotul urmează o structură des întâlnită de 5 role și 8 linii de plată. Cu cât obții mai multe simboluri identice în combinații câștigătoare pe role, cu atât și jackpot-ul declanșat va fi mai mare. Iată la ce simboluri să fii atent:

 • Simboluri cu valoare mică – ne referim la clasicele cărți de joc întâlnite la sloturi – A, J, Q, 10.
 • Simboluri scatter – în Lucky Lady’s Charm, acestea sunt globurile de cristal. 3 sau mai multe globuri pe aceeași linie de plată declanșează 15 rotiri gratuite, triplând câștigurile jucătorului
 • Simboluri Wild – este chiar simbolul Lucky Lady sau Joker-ul slotului. Înlocuiește orice alt simbol în afara celui scatter. Când completează o combinație câștigătoare, zâna norocoasă dublează payout-ul. Cea mai avantajoasă combinație pentru jucător constă în 5 simboluri Lucky Lady de la stânga la dreapta
 • Alte elemente care au legătură cu conceptul de noroc – potcoave, gărgărițe, bănuțul de aur, piciorul de iepure etc. Aceste simboluri apar mai rar, dar au valoare mare
 • Simbolul femeie – joacă rol de wild, dublează câștigurile atunci când substituie alt simbol. Dacă jucătorul are norocul să declanșeze o serie întreagă de astfel de simboluri pe linia de plată, poate obține până la de 900 ori valoarea mizei plasate.

La Lucky Lady’s Charm, oportunitățile de a obține un bonus sunt destul de frecvente, payout-ul este generos iar RTP-ul este cel mai mare dintre toate sloturile Novomatic (97.10%), astfel că se justifică popularitatea acestui slot.

Caracteristici speciale

Asemeni sloturilor clasice, nu putea lipsi funcția Gamble nici în cazul Lucky Lady’s Charm. Practic, jucătorul are șansa să-și dubleze câștigurile obținute până în acel punct în joc dacă nimerește culoarea unei cărți de joc. Însă, dacă se înșeală, pierde tot.

Funcții bonus

Runda bonus este declanșată de o succesiune de 3 simboluri scatter (globuri de cristal) care pot apărea oriunde pe ecran. Odată cu acestea, jucătorul primește 15 rotiri gratuite. Dacă aceste simboluri reapar în timpul rundelor bonus, jucătorul primește alte runde extra, astfel că nu există o limită de rotiri care pot fi declanșate.

Jackpot-uri

Jackpot-ul maxim care poate fi adăugat la bankroll-ul jucătorului este de 9 000 credite.

Rotiri gratuite

Sunt declanșate în mai multe situații:

 • Dacă jucătorul nimerește 3 simboluri glob de sticlă, primește 10 rotiri gratuite.
 • În timpul rundelor bonus, câștigurile sunt triplate, dacă jucătorul profită de multiplicatorii slotului. Simbolul Wild Lucky Lady are rolul de dublu multiplicator – unul sau mai multe astfel de simboluri într-o combinație câștigătoare dublează sumele obținute

Pot juca și de pe mobil?

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți provideri de jocuri pentru industria cazinourilor online, toate sloturile Novomatic sunt optimizate și pentru mobil, inclusiv Lucky Lady’s Charm. Atât varianta clasică a acestui slot, cât și cea Deluxe pot fi încercate de pe mobil (Android și iOs) sau de pe tabletă fără probleme de compatibilitate. Mai mult, în funcție de cazinoul ales, poți chiar juca direct din aplicație, cu toate funcționalitățile cheie intacte.

Variații ale slotului

Există și o variantă îmbunătățită a acestui clasic Novomatic – Lucky Lady’s Charm Deluxe, lansat în anul 2010. Slotul diferă față de original prin faptul că are 5 role și 10 linii de plată și vine cu o grafică mai performantă. Principiile de joc și obiectivele jucătorului rămân, însă, cam aceleași.

Concluzii

Lucky Lady’s Charm rămâne unul dintre clasicele Novomatic. El ne aduce aminte de atmosfera cazinourilor vechi datorită culorilor sale aprinse și simbolurilor norocoase.

Deși nu este unul dintre cele mai spectaculoase sloturi în ceea ce privește funcțiile și jackpoturile oferite, totuși câștigurile sunt proporționale cu timpul petrecut în joc, astfel că dacă alegi să îți încerci norocul la câteva runde, nu îți vei pierde timpul.

Mai mult, slotul se adresează oricărui buget sau poate fi încercat chiar și gratuit. Dacă ești fanul jocurilor simple și clasice, sigur te vei distra la Lucky Lady’s Charm!