Jumanji

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Tema: null
 • Linii: 36
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: NETENT

Jumanji este un slot Netent de aventură, având ca temă supraviețuirea în junglă. Lansat pe 21 iunie 2018, este primul slot creat sub licența Sony Pictures, fiind inspirat din filmul cu același nume lansat în 1995.

Slotul recreează acțiunea din film, de aceea și formatul său imită un board game. Rinocerul, maimuțele și alte animale din junglă sunt simbolurile speciale care aduc câștiguri impresionante pe role de până la 500 ori valoarea mizei inițiale.

Jumanji poate fi încercat pe pagina oficială Netent gratuit sau pe bani reali, la cazinourile internaționale mari sau partenere ale companiei (OnlineSlotsGuru, OnlineSlot, BigWinBoard etc.), dar și în România la Unibet, Netbet, Vlad Cazino sau Maxbet.

Cum se joacă?

Jumanji este un slot cu structură geometrică, având 5 role și un format 3-4-5-4-3, alături de 36 linii de plată fixe. Cei de la Netent nu au neglijat nici partea vizuală sau coloana sonoră, efectele vizuale și cele de sunet completând atmosfera de board game și de aventură. Tonurile dramatice se impletesc cu animațiile incitante, astfel că jucătorul este cufundat într-o atmosferă de mister pe toată durata slotului.

În ceea ce privește modul de joc și trăsăturile speciale, Jumanji vine cu simboluri wild, 4 caracteristici speciale în modul de joc și un board game în care jucătorul poate câștiga premii în monede, rotiri de zaruri extra, premii misterioase și 4 tipuri diferite de rotiri gratuite.

Jumanji este un slot cu un grad de volatilitate mediu, având un RTP de 96.33%. Principalele simboluri regăsite în slot sunt:

 • Leul, hipopotamul, crocodilul, pelicanul – simboluri cu valoare mare. Leul este cel mai profitabil simbol, poate crește câștigurile de până la 14 ori, dacă jucătorul nimerește 5 astfel de simboluri pe o linie de plată
 • Cărțile de joc A-J – sunt simboluri cu valoare redusă
 • Simbolul Wild – înlocuiește orice alt simbol din joc în afara celui scatter
 • Simbolul scatter – este chiar jocul de masă Jumanji. 3 astfel de simboluri declanșează caracteristica Board Game

Slotul este disponibil pe toate dispozitivele, de la desktop la smartphone (iPhone, iOs) sau tabletă, fiind optimizat pentru toate acestea.

Miza minimă la Jumanji este de 0.10 Euro și poate ajunge până la 100 Euro pe rotire sau echivalentul în alte monede, în funcție de țara din care joci.

Asemeni unui board game autentic, la Jumanji, numărul de rotiri de zaruri pe care le primește jucătorul sunt determinate de numărul de simboluri scatter pe care le nimerește, astfel:

 • 3 simboluri îl răsplătesc cu 6 rotiri de zaruri
 • 4 simboluri aduc 7 rotiri de zaruri
 • 5 simboluri aduc 8 rotiri de zaruri

Toate aceste rotiri declanșează funcția Board Game.

Caracteristici speciale

În Jumanji sunt prezente 4 caracteristici speciale:

 • Sticky Vines – rotirile sunt acordate în mod aleatoriu iar câștigurile primite prin toate simbolurile, inclusiv wild-uri, sunt mărite
 • Monsoon Wilds – una sau două role sunt acoperite complet de simboluri sticky wilds
 • Monkey Mayhem – odată cu oprirea rolelor și acordarea câștigurilor, simbolurile sunt amestecate aleatoriu pentru a genera câștiguri garantate în proporție de 90%
 • Wild Stampede – rinocerii elimină rolele în timp ce se rotesc și aduc cu sine alte 4-9 simboluri wild norocoase

Funcții bonus

Bonusul Jumanji Board game se declanșează atunci când 3 simboluri scatter apar oriunde pe role. Asta îi aduce jucătorului câștiguri semnificative – fie rotiri gratuite, fie premii în bani, în combinație cu celelalte funcții menționate mai sus. Mai mult, tot în timpul acestei runde, pot declanșa un alt bonus – Mystery Feature.

Funcția Mystery Feature vine cu rotiri gratuite, un multiplicator de 10x sau 2 runde extra de aruncare a zarurilor.

Alte funcții bonus care merită menționate sunt Coin Win (jucătorului îi este acordat un anumit număr de credite) și Extra Rolls (jucătorul primește o rundă extra de zaruri).

Jackpot-uri

Jackpot-ul maxim în monede care poate fi obținut la Jumanji este de 28 000.

Rotiri gratuite

Frecvența rotirilor gratuite este cu siguranță unul dintre punctele forte ale acestui slot. Ele sunt declanșate atunci jucătorul nimerește 3, 4 sau 5 simboluri scatter, răsplătite cu aruncări de zaruri, ca într-un board game autentic. Fiecare aruncare de zaruri vine fie cu rotiri gratuite, fie cu alte funcții speciale.

Jucătorul poate să declanșeze următoarele runde de rotiri gratuite la Jumanji:

 • 10 rotiri gratuite cu simboluri sticky wild (rămân fixe pe durata rotirilor, crescând șansele de câștig sau completând o combinație câștigătoare)
 • 7 rotiri gratuite cu role wild
 • 6 rotiri gratuite cu câștig garantat
 • 5 rotiri gratuite cu simboluri wild extra (între 4 și 9)

Pot juca și de pe mobil?

Slotul Jumanji este disponibil pe pagina Netent, dar și la cazinouri online internaționale și românești, atât în varianta pentru desktop, cât și în cea pentru device-uri mobile. Slotul este optimizat pentru toate platformele, poate fi încercat atât gratuit, cât și pe bani reali. Pentru că utilizează tehnologiile Java Script și HTML5, nu există probleme de compatibilitate – jocul își menține toate funcțiile cheie pe desktop, tabletă sau mobil (iOs, respectiv Android).

Concluzii

Slotul Jumanji este unul dintre cele mai populare din oferta Netent, iar motivele sunt evidente – bonusuri, multitudinea de șanse de rotiri și re-rotiri gratuite, simbolurile wild și scatter, funcțiile bonus incitante și atmosfera specifică de board game.

Dacă ești pasionat de jocuri ca la aparate 77777, Jumanji ți se adresează – slotul este atractiv atât pentru începători, cât și pentru high rolleri, având mize permisive, indiferent de buget.

Mai mult, pentru că redă fidel cadrul și atmosfera filmului, dacă ești fanul peliculei cu același nume, ai un motiv în plus să îl încerci!