Joker Pro

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Tema: null
 • Linii: 10
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: NETENT

Slotul Joker Pro este printre cele mai îndrăgite video slot-uri din portofoliul Netent, atât de jucătorii internaționali, cât și de cei români. Este un slot futurist, modern, cu o coloană sonoră de excepție care redă fidel atmosfera anilor ’80, completată de design-ul inedit și elementele disco specifice.

Cu un RTP de 96.80%, bonusuri, rotiri gratuite, simboluri scatter și wild și mize pentru toate buzunarele, slotul se adresează atât începătorilor, cât și veteranilor sau high rollerilor de la cazino, datorită posibilității de a obține câștiguri semnificative mai ales din opțiunile speciale.

Joker Pro Slot poate fi încercat atât în varianta demo, gratuită, cât și pe bani reali. Îl poți găsi pe pagina oficială Netent, în rândul colaboratorilor săi, în cazinouri internaționale ca Vegas Slots Online sau SlotsUp, dar și în cazinouri online din România – Unibet, Vlad Cazino, Maxbet, Netbet, Fortuna, Sportingbet sau Betano sunt doar câțiva dintre operatorii care au în oferta lor și Joker Pro.

Cum se joacă?

Joker Pro este un slot video dinamic cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată care îmbină design-ul și soundtrack-ul modern cu elemente specifice sloturilor clasice, cum sunt simbolurile diamant, clopotele, cifra 7, potcoavele, trifoii cu 4 foi norocoși etc.

Pariul minim pe linie este de 1 coin iar cel maxim este de 10. Jucătorul poate selecta cu ușurință valoarea monedei, de la 0.01 la 1. Pentru fiecare rotire, jucătorul poate investi între 0.10 Euro și 100 Euro sau echivalentul în RON.

Jocul conține simboluri speciale caracteristice tuturor creațiilor Netent:

 • Simbolul Scatter este pălăria Joker – cu cât obții mai multe astfel de simboluri, cu atât câștigi mai mult. El apare pe rolele 2, 3, 4 și declanșează rotirile gratuite
 • Simbolul Wild este însuși cuvântul Wild afișat în timpul jocului. El poate apărea pe orice rolă
 • Simboluri Sticky Wild – rămân pe loc în timpul rotirilor
 • Simboluri secundare aducătoare de noroc (trifoi, diamante, șeptari, BAR, clopoței) – au o valoare între 5 și 200

Slotul are un jackpot maxim de 200 și un RTP generos de 96.8% și se remarcă nu doar prin smbolurile oferite, ci și prin opțiunea „Autoplay” (jucătorul poate selecta ca rolele să se învârtă automat), multiplicatori și rotiri gratuite.

De asemenea, jucătorul poate acționa și opțiunea Max Bet dacă dorește ca rolele să se rotească la cea mai mare miză posibilă. De reținut că se acordă doar câștigul cel mai mare de pe o linie de miză.

Modul de joc este simplu și ușor de urmat, chiar și pentru jucătorii începători. Nu ai de făcut decât să ajustezi miza dorită. Folosește butonul „Level” și vei alege nivelul pariului și opțiunea „Coin Value” pentru a selecta valoarea monedei.

Slotul are o volatilitate medie spre mare, de aceea câștigurile nu vor veni frecvent, dar când apar, sunt de regulă substanțiale. Poți obține până la 100 000 coins la Joker Pro sau echivalentul în bani adevărați – 100 000 RON.

Caracteristici speciale

Joker Pro se remarcă prin varietatea simbolurilor care completează combinații câștigătoare. De exemplu, rolele 1 și 5 se transformă în role Wild în timpul funcției bonus Joker Pro Re-spins.

Mai mult, simbolurile scatter care au luat parte la declanșarea funcției bonus Joker Pro-Respins nu doar că se transformă în Wild-uri, ci joacă rolul de sticky Wild-uri în același timp. Ele rămân lipite de role pe durata rotirilor, crescând semnificativ șansele de câștig pentru jucător.

Funcții bonus

Una dintre funcțiile speciale din Joker Pro poartă numele de Joker Pro Re-Spins. Ea se activează pe durata jocului principal dacă unul sau mai multe simboluri scatter apar pe rolele 2,3 sau 4.

Dacă aceste simboluri apar pe mijlocul rolelor enunțate mai sus în timpul jocului principal, jucătorul este răsplătit cu un Hot Spot Win în cuantum de 1000 ori valoarea mizei totale.

Jackpot-uri

Jackpot-ul maxim care poate fi obținut de jucător este de 100 000 coins sau echivalentul în sume reale – 100 000 RON.

Rotiri gratuite

Dacă unul sau mai multe simboluri Wild apar pe role în timpul rundei bonus Slot Joker Pro-Respins, jucătorul mai este răsplătit o dată cu rotiri gratuite, activând un alt Joker Pro-Respin.

Pot juca și de pe mobil?

Joker Pro este disponibil atât gratuit, cât și pe bani adevărați pe pagina oficială Netent, în rândul cazinourilor internaționale partenere, cum sunt Casumo sau LeoVegas, cât și în oferta cazinourilor românești (Sportingbet, Netbet, Vlad Cazino etc.). Îl poți încerca și în varianta demo, dacă ești începător. Slotul își păstrează toate funcțiile pe device-urile mobile (Android, iOs) sau pe tabletă, Netent fiind o companie recunoscută pentru optimizarea tuturor sloturilor pentru o experiență completă și de pe mobil.

Doar joacă direct de pe telefon, accesând un cazino mobil, sau descarcă aplicația dedicată, dacă alegi unul dintre operatorii români cu aplicații proprii, cum este Unibet Cazino sau Vlad Cazino.

Concluzii

Joker Pro este un slot modern, cu grafică performantă și efecte de sunet pe măsură. Din punct de vedere vizual, impresionează printr-un aspect fresh, nou și curat, la fel cum Netent ne-a obișnuit deja. Nici la capitolul runde bonus, simboluri speciale și jackpot-uri nu se lasă mai prejos, astfel că ai toate motivele să-l adaugi pe lista ta, mai ales dacă ești deja pasionat de jocuri ca la aparate 77777.

Funcțiile speciale Joker Pro și Hot Spot Win sunt punctele forte, caracteristicile definitorii ale acestui slot – merită să le încerci, mai ales dacă îți place să obții cât mai multe rotiri gratuite și câștiguri la fiecare pas. Mult succes!