Jack Hammer Slot

Rezumat

  • Tip de slot: Slot Video
  • Role: 5
  • Scatter: Da
  • Tema: null
  • Linii: 25
  • Joc Bonus: Da
  • Free Spins: Da
  • Software: NETENT

Introducere

Jack Hammer este un slot video creat de NetEnt, unul dintre providerii de top ai industriei jocurilor de cazino internaționale. Jack Hammer este bazat pe seria de benzi desenate cu același nume care urmărește aventurile detectivului particular în încercarea de a-l prinde pe criminalul Dr. Wutten în Grand City.

Jocul se remarcă prin șansele mari de câștig, mizele atractive, simbolurile speciale (mai ales cele wild și scatter) și prin funcția Sticky Win. Și din punct de vedere al design-ului, Jack Hammer reușește să atragă pasionații de investigații, benzi desenate sau mister prin efecte vizuale și de sunet inedite.

Câteva dintre cazinourile online din România unde poți încerca Jack Hammer gratuit sau pe bani reali sunt UniBet, NetBet, Betano sau Vlad Cazino.

Joacă jack hamer gratuit

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Cum se joacă?

Jackhammer urmează structura sloturilor clasice, având 5 role, 3 rânduri și 25 linii de plată, ceea ce crește substanțial șansele de câștig. Cei de la Net Entertainment (NetEnt) impresionează, ca de fiecare dată, prin design-ul grafic – jocul redă fidel atmosfera benzilor desenate și realitățile vieții de investigator și invită jucătorii să câștige și să rezolve mistere alături de Jack.

Ca să începi jocul, tot ce trebuie să faci este să-ți alegi numărul de credite dorite și valoarea acestora și să apeși butonul Spin. Jack Hammer are și o funcție Auto-Play pentru jucătorii care vor ca, după alegerea mizelor, jocul să se desfășoare automat.

În Jack Hammer, majoritatea personajelor și obiectelor din poveste devin simboluri speciale pentru jucători (telefonul care sună, ziarul etc.) iar simbolurile cheie la care trebuie să fie atenți aceștia sunt Jack Hammer și Dr. Wutten. Grafica tuturor simbolurilor se remarcă prin atenția la detalii, redând atmosfera de epocă, ceea ce crește și gradul de interactivitate cu jucătorul transpus în poveste.

Simbolul WILD (poate înlocui orice alt simbol din joc în afara celui scatter) este însăși cuvântul WILD. Atunci când norocosul jucător nimerește o combinație câștigătoare cu simboluri Wild, cuvântul va apărea sub forma unei explozii.

Simbolurile scatter ale jocului sunt o bombă sub forma unei rachete, dar și simbolul Free Spin.

Jack Hammer este un slot generos și din punct de vedere al mizelor – suma minimă pe care o poți paria este de 25 de eurocenți iar miza maximă per rotire poate ajunge până la 250 euro. Sensul câștigurilor pe linie de miză este de la stânga la dreapta.

Jucătorul poate vedea în permanență situația câștigurilor sale accesând Tabelul de Plată disponibil în joc.

Deși are anumite efecte grafice și sunete tehnice (atunci când se mișcă rolele), jocul este structurat astfel încât să nu existe muzică sau sunete deranjante fără rost care pot afecta concentrarea jucătorului.

Bonusuri/Funcționalități speciale/Jackpot-uri/Rotiri gratuite

Jocul oferă funcții atractive ca Sticky Win sau Free Spins (rotiri gratuite), alături de simbolurile speciale.

Față de alte slot-uri, Jack Hammer se remarcă prin faptul că este unul dintre primele jocuri de cazino care oferă funcția Sticky Win pentru jucătorii săi. Ce înseamnă asta? Toate simbolurile câștigătoare din joc, indiferent de tipul lor, rămân în același loc în momentul în care restul rolelor sunt învârtite din nou. Acest lucru crește șansele de câștig exponențial pentru jucători pentru că acțiunea se repetă până la descoperirea tuturor combinațiilor câștigătoare iar sumele obținute se cumulează.

În Jack Hammer, 5 sau mai multe simboluri Free Spins declanșează runda de rotiri gratuite. Aceste câștiguri obținute prin Free Spins se pot tripla iar jucătorul poate obține și mai multe rotiri gratuite.

Suma maximă pe care o poți câștiga în Jack Hammer este de 250 000 bănuți iar, având în vedere faptul că mizele variază, jocul este potrivit pentru toate bugetele.

Disponibilitatea pe device-uri mobile

Slotul Jack Hammer redă atmosfera unor jocuri ca la aparate oriunde te-ai afla. El este compatibil 100% cu Windows, Mac, Linux, iOs sau Android, astfel că poți juca nu doar de pe laptop, ci și de pe mobil sau tabletă.

Toate funcționalitățile și elementele grafice ale jocului sunt redate fidel și în varianta de mobil, acest slot fiind alegerea perfectă pentru jucătorii care vor să rezolve mistere oriunde s-ar afla.

Concluzii

Jack Hammer este un joc preferat de toți pasionații de mistere și investigații, dar și de fanii sloturilor clasice în general. Se remarcă prin funcția sticky, rotirile gratuite, multiplicatorii și mizele atractive, astfel că devine o alegere incitantă atât pentru începătorii care încearcă varianta gratuită, cât și pentru profesioniștii care joacă pe bani reali.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum