Game of Gladiators Sloturi

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Linii: 20
 • Joc Bonus: no
 • Free Spins: Da
 • Software: PLAY’NGO

Lansat în luna iunie 2019, Game of Gladiators este slotul Play&Gocare te invită să devii luptător în Arenele Romane și să fii premiat cu victorii în bani reali. Nu este prima dată când dezvoltatorul suedez ne prezintă perioade istorice trecute în sloturile sale. De data aceasta, Roma Antică îi întâmpină pe jucători, dispusă armonios pe 5 role și 20 linii de plată.

Un slot antrenant și accesibil tuturor bugetelor, cu mize minime de doar 20 cenți și maxime de 100 Euro, Game of Gladiators excelează prin funcțiile aleatorii declanșate în jocul de bază, dar și prin rotirile gratuite și simbolurile speciale care răsplătesc cu premii cash. Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să încerci și tu câteva runde, Game of Gladiators este disponibil gratuit sau pe bani reali la Unibet.

Cum se joacă? 

Nu trebuie decât să setezi mizele iar apoi să rotești. Poți face acest lucru foarte simplu, folosind următoarele butoane de pe ecran:

 • Quick Betting Panel – panoul îți permite să setezi intervalul tău de mize preferențial folosind butoanele + și –
 • Butonul Spin declanșează rotirile
 • AutoPlay – dacă nu vrei să rotești manual de fiecare dată, această funcție îți permite să lași jocul să ruleze singur pentru un anumit număr de runde

Obiectivul jucătorului este să obțină cel puțin 3 simboluri de același tip pe oricare dintre cele 20 linii de plată pentru a declanșa un payout. Fiecare simbol cu valoare mare care apare pe role este „colectat” și adăugat la Battle Meter, o scală aflată deasupra rolelor. Gladiatorii plătesc cel mai bine, de aceea scopul tău este să prinzi cât mai mulți pentru premii substanțiale.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Există 5 funcții cheie în jocul de bază care ne atrag atenția în Game of Gladiators (Fame, Spear Attack, Sword Attack, Net Attack, Enraged), pe care le vom detalia mai jos, alături de o rundă de rotiri gratuite (Enter the Arena Battle). În plus, jocul este completat și de simboluri speciale:

 • Gladiatorii Scissor, Provocator, Murmilio și Rectiarus – simboluri premium – plătesc între 100x și 200x pe o linie de plată, dacă apar în număr de 5
 • Tigrul – Wild-ul slotului și cel mai profitabil simbol – într-o combinație de 5, plătește de 25 ori valoarea mizei pe o linie de plată. Acoperă întreaga rolă pe durata rotirilor gratuite
 • Spartacus și Amazonia – simboluri scatter – răsplătesc jucătorul cu rotiri gratuite și multiplicatori
 • Simbolul Gate (poartă) – scatter, declanșează funcția Battle. Apare doar pe rolele 1, 3 și 5.
 • Cărțile de joc J,Q,K și A – au o valoare mică

Caracteristici speciale 

Le regăsim în jocul de bază și sunt în număr de 5:

 • Fame Feature – jucătorii trebuie să își aleagă un războinic care să lupte pentru ei și vor primi un payout bonus în funcție de informațiile din tabela de plată
 • Spear Attack – între 3 și 6 simboluri wild tigru sunt adăugate aleatoriu pe role
 • Sword Attack Feature – prima rolă este duplicată de 2 sau de 4 ori
 • Net Attack Feature – toate simbolurile gladiator de pe role rămân fixe pe durata unei re-rotiri, astfel că playerii au șansa să formeze noi combinații câștigătoare cu cele mai lucrative simboluri
 • Enraged Feature – două simboluri expansive wild sunt adăugate aleatoriu pe role

Jackpot-uri 

Game of Gladiators are un RTP peste medie de 96.52%, ceea ce îi conferă un grad mare de volatilitate. Câștigurile sunt semnificative, dar apar destul de rar. Jackpot-ul maxim este de 5000x valoarea mizei sau 500 000 dolari (sau alte monede) pentru jucătorii care pariază la cel mai înalt nivel.

Rotiri gratuite 

Pentru a le putea obține, trebuie mai întâi să declanșezi funcția Enter the Arena Battle, nimerind 3 simboluri scatter pe rolele 1, 3 sau 5. Odată ce ai reușit, va trebui să selectezi campionul care va lupta pentru tine și care va înlocui scatter-ul. Îl poți alege fie pe Spartacus (campionul masculin) fie pe Amazonia (campionul feminin). Pe durata bătăliei, rotirile extra vor fi acordate până când se ajunge la un rezultat – câștigi sau ești învins. 

Dacă Spartacus câștigă, primești un premiu special care poartă numele de Victory Prize – o nouă rundă de rotiri gratuite. Dacă Amazonia câștigă, miza ta primește un multiplicator între 20x și 100x. Acest victory prize se acordă cumulat cu celelalte câștiguri obținute din funcția bonus.

Pot juca și de pe mobil? 

Jocul este disponibil pe toate device-urile, Play&Go fiind un provider de top care nu neglijează aspectele legate de compatibilitate. Slotul se comportă la fel și de pe un ecran mai mic – poți să te bucuri de câteva runde gratuite sau pe bani reali direct din browser, de pe iPhone sau iOs, dar și de pe tabletă. 

Concluzii

Game of Gladiators este un slot plin de acțiune creat de Play&Go care excelează prin calitatea elementelor vizuale și prin atenția la detalii, atât în construcția personajelor, cât și a cadrului istoric inspirat de Arenele Romane. Și din punct de vedere al funcțiilor oferite, Game of Gladiators reușește să impresioneze – 5 funcții extra ne întâmpină doar în jocul de bază, alături de simboluri speciale lucrative și rotiri gratuite nelimitate.