Dolphin’s Pearl Deluxe

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Tema: null
 • Linii: 10
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: novomatic

Introducere

Dolphin’s Pearl Deluxe este un joc la cazino cu temă maritimă marca Novomatic, unul dintre cei mai populari provideri de jocuri de noroc. Dolphin Pearl Deluxe este versiunea îmbunătățită a jocului clasic cu 9 linii Dolphin’s Pearl, un slot care s-a bucurat de o mare popularitate în rândul pasionaților de jocuri maritime, dar și de creațiile Novomatic în general. Compania a venit în plus cu grafică superioară și un număr mai mare de linii de plată la varianta Deluxe pentru a le oferi mai multe funcționalități fanilor jocului precedent și a le da motive în plus să încerce și noua variantă.

Câteva cazinouri online din România care au în oferta lor și Dolphin’s Pearl Deluxe sunt Unibet, Admiral și Vlad Cazino, unde pasionații pot încerca slotul gratuit sau pot juca pe bani reali.

Jucați delfini perla deluxe gratuit

Cum se joacă?

Dolphin’s Pearl Deluxe este un slot care recreează atmosfera din adâncurile oceanului în mod autentic prin sunet, imagini și efecte. Utilizatorii sunt încurajați să exploreze lumea subacvatică și vor fi răsplătiți dacă găsesc simbolurile speciale din joc – Homarul, Pisica de Mare, Peștele Curcubeu, Căluții de Mare, Scoica și Delfinul.

Obiectivul jucătorului este de a obține simboluri identice într-o combinație câștigătoare.

Simbolul wild sau joker-ul jocului este Delfinul, el poate substitui orice alt simbol din joc în afară de Scoică (simbol scatter). Jocul are 10 linii de plată (direcția de plată este de la stânga la dreapta), rotiri gratuite și mai multe caracteristici atractive pentru jucători, de la grafica 3D la animații și elemente maritime redate cu mult realism.

Dolphin’s Pearl Deluxe este unul dintre cele mai iubite sloturi datorită multitudinii de combinații de câștig, simboluri (wild, scatter), a rundelor bonus și posibilitățior de declanșare a rotirilor gratuite. Iată doar câteva dintre facilitățile oferite de joc:

 • Design-ul jocului este prietenos și ușor de înțeles, cu butoane ușor de navigat
 • Interfața jocului este disponibilă în mai multe limbi, adresându-se unui public țintă variat din toate colțurile lumii
 • Ritmul de joc este alert, caracteristic sloturilor clasice
 • Pentru că varianta Deluxe a jocului a adăugat o linie suplimentară, ea bifează un simbol sau o combinație de simbluri pe fiecare rând, crescând șansele de câștig ale jucătorului la pariere
 • Sunt incluse și elemente de jocuri ca la aparate – opțiunea de a paria totul pe o carte (câștig 50-50)
 • Poate fi încercat atât gratuit, cât și pe bani reali

Ca funcționalități suplimentare, trebuie să menționăm și opțiunea „Spin” oferită de Dolphin’s Pearl Deluxe. Ea poate fi folosită oricând vrei să joci mai departe câștigurile obținute după declanșarea bonusului. Dacă nu dorești acest lucru, poți alege opțiunea „Autoplay” pentru a continua.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Bonusuri, jackpot-uri, rotiri gratuite și funcționalități speciale

Jocul Dolphin’s Pearl Deluxe îmbină toate elementele populare ale unui slot clasic și le oferă jucătorilor numeroase combinații câștigătoare și jackpot-uri atractive:

 • Dacă nimerești 5 simboluri delfin la rând pe linie, vei primi 90 000 bănuți
 • Dacă în joc apar 3 scoici (simbol scatter), fiecare jucător este răsplătit cu 15 rotiri gratuite
 • Simbolul wild dublează câștigul după înlocuirea altor simboluri, cu excepția celui scatter
 • Câștigurile obținute în urma rotirilor gratuite sunt triplate
 • Opțiunea „Gamble” aduce o șansă suplimentară de câștig iubitorilor de adrenalină. Ea permite parierea tuturor sumelor opținute pe o carte (roșu/negru). Dacă norocul te-a urmărit, câștigul total va fi dublat
 • Simbolurile scatter generează câștiguri dacă apar de cel puțin două ori, indiferent de sensul liniei pe care apar (stânga sau dreapta)

RTP-ul (Return to Player) jocului este de 95,13%, ceea ce transformă Dolphin’s Pearl Deluxe într-un slot destul de profitabil pentru toți pasionații

Compatibilitate cu device-uri mobile

blackjack

Jocul Dolphin’s Pearl Deluxe poate fi accesat de pe toate device-uri mobile (Android și iOS) sau tablete (iPad). Astfel, jucătorii se pot bucura de toate funcționalitățile oferite oriunde s-ar afla. În plus, jocul este disponibil atât în varianta gratuită pentru începători (flash), cât și pe bani reali pentru jucătorii experimentați..

Fiind un slot interactiv, cu sunet și grafică îmbunătățite, faptul că poate fi accesat și de pe mobil este un mare avantaj pentru cei care vor să se bucure de adrenalina jocurilor Novomatic și în deplasare.

Concluzii

Dolphin’s Pearl Deluxe este un slot care merită încercat dacă ești fan al variantei precedente a jocului, îți plac toate creațiile Novomatic sau pur și simplu cauți un joc interesant, cu rată de profit mare și bonusuri atractive. Fiind destinat atât începătorilor cât și jucătorilor cu experiență, slotul Dolphin’s Pearl Deluxe este alegerea perfectă pentru distracție și câștig în același timp.