Cash Camel Slot

Rezumat

  • Tip de slot: Slot Video
  • Role: 1
  • Scatter: Da
  • Linii: 1
  • Joc Bonus: Da
  • Free Spins: Da
  • Software: novomatic

Cash Camel este un slot video dezvoltat de iSoftbet cu temă arabă și personaje interesante care asistă jucătorul de-a lungul călătoriei sale prin deșert. iSoftbet este un developer de jocuri de cazino din Londra cu peste 400 titluri în oferta sa, fiind unul dintre cei mai recunoscuți provideri din industrie.

Asemeni altor sloturi iSoftbet, și Cash Camel respectă regulile fair play-ului și nu se dă în lături de la oferirea unor câștiguri spectaculoase – poți obține un jackpot maxim de până la 1 347x valoarea pariului tău.

Cash Camel face parte din oferta majorității cazinourilor internaționale (EuroCasino, SlotCatalog, BitStarz), dar poate fi încercat și în România, la Netbet Cazino.

Cum se joacă?

Cash Camel este un slot video de volatilitate medie lansat în 20 februarie 2018, are un RTP (return-to-player) de 95,96% și urmează structura 5×3 a sloturilor clasice. Jocul are 20 linii de plată fixe și un premiu maxim care poate fi revendicat de 100 000 monede.

Pariul minim este de 0.2 Euro, iar cel maxim este de 20 euro. Jocul utilizează tehnologiile Java Script și HTML5 și este disponibil atât pe desktop, cât și pe tabletă sau device-uri mobile.

Slotul are toate caracteristicile îndrăgite de fanii jocurilor de cazino, de la runda bonus, la multiplicatori, rotiri gratuite, simboluri wild și scatter. Poți să încerci Cash Camel în varianta demo sau poți alege să joci pe bani reali, în funcție de nivelul tău de experiență.

Cash Camel are un design fresh, aproape copilăresc, jucătorul fiind purtat într-o atmosferă similară universului benzilor desenate. Rolele sunt situate sub un cort în mijlocul deșertului, delimitate în partea stângă de o cămilă și în partea dreaptă de un cactus, iar scopul jucătorului este de a traversa deșertul pe spatele cămilei și de a obține cât mai multe câștiguri pe parcurs.

Pentru a juca, iată ce ai de făcut:

  • Selectează valoarea pariului folosind săgeata „Total Bet” (Coin)
  • Apasă butonul „Spin” dacă vrei ca rolele să se învârtă o singură dată
  • Folosește opțiunea „AutoSpin” dacă vrei ca rolele să se învârtă fără întreruperi de mai multe ori

Slotul oferă atât posibilitatea câștigurilor mici, date de simbolurile cărți de joc (10, J,Q,K,A) care apar pe linii, cât și premii mai mari, sub forma simbolurilor care înfățișează animalele specifice deșertului – scorpion, șopârlă, șarpe etc.

Toate acestea sunt completate de wild-ul slotului (Cactus Wally) și de simbolul scatter Cash Camel, care, în funcție de ordinea și frecvența cu care apar, pot completa combinații câștigătoare sau declanșa runda de rotiri gratuite.

Caracteristici speciale

În Cash Camel, un câștig este generat atunci când jucătorul obține 3 sau mai multe simboluri de același tip pe o linie de plată. Cactusul sălbatic, fiind simbolul wild al slotului, poate completa combinații extra, înlocuind orice alt simbol în afara celui scatter.

Funcții bonus

De fiecare dată când simbolul Cactus Wally apare pe rola 3 în timpul rundei bonus, multiplicatorul crește cu 1 sau chiar până la de 10 ori.

Jackpot-uri

Jackpot-ul maxim care poate fi obținut la Cash Camel este de 1.347x valoarea pariului inițial la fiecare rotire.

Rotiri gratuite

Dacă jucătorul nimerește un simbol Cactus Wally în timpul jocului pe rola 3, se declanșează funcționalitatea specială Cactus Bonus. Jucătorul trebuie să aleagă unul dintre butoaiele lui Wally. Acesta poate să-i aducă 5,7,8 sau chiar 10 rotiri cactus bonus. În timpul acestor rotiri speciale, rolele rămân fixe, la fel și simbolurile câștigătoare.

O altă funcție specială este dată de simbolul Scatter Camel. 3 astfel de simboluri apărute oriunde pe role declanșează runda de rotiri bonus Cash Camel, unde, în funcție de numărul de simboluri obținute, jucătorul poate primi 10, 20 sau 30 rotiri.

Pot juca și de pe mobil?

Cash Camel poate fi încercat pe bani adevărați sau în varianta demo, atât de pe desktop sau tabletă cât și de pe o varietate de device-uri mobile (Android, iOs). Datorită faptului că utilizează tehnologia HTML5, slotul este prietenos cu utilizatorii de pe mobil, funcționalitățile cheie rămânând intacte. Jocul arată și se comportă bine pe orice platformă/ecran – Android, iPhone sau iPad, ceea ce adaugă un plus de confort pentru jucătorii care vor să de bucure de sloturile preferate când nu sunt acasă.

Concluzii

Cash Camel Slot este o alegere inspirată pentru oricine caută jocuri ca la aparate 77777 online. Poate fi încercat de oriunde, de pe orice device și permite câștiguri destul de rezonabile, chiar și la pariuri mici.

Atmosfera distractivă care amintește de benzile desenate și elementele grafice fresh care redau fidel cadrul deșertului sălbatic sunt doar câteva dintre elementele forte ale acestui slot video, alături de gama de bonusuri oferite.