Book of ra

Rezumat

  • Tip de slot: Slot Video
  • Role: 1
  • Scatter: Da
  • Linii: 1
  • Joc Bonus: Da
  • Free Spins: Da
  • Software: novomatic

Joaca gratis book of ra 

Introducere

Dacă ești fan cazino sau îți place Egitul Antic, ai auzit cu siguranță până acum de slotul Book of Ra sau poate l-ai și încercat. Dacă nu, vei afla mai multe în cele ce urmează – în ce constă, cum se joacă și de ce să îl alegi.

Book of Ra este slot online cu tematică egipteană creat de cei de la Novomatic, un provider de top în industria jocurilor de cazino internațională, dar și românească. Jocul este disponibil în varianta clasică, dar există și varianta îmbunătățită, Book of Ra Deluxe cu câteva funcții suplimentare.

Poți încerca Book of Ra gratuit sau poți începe să joci pe bani reali în cazinouri online ca Unibet, NetBet, Admiral sau MaxBet. Majoritatea operatorilor o să te întâmpine și cu bonusuri la Book of Ra.

Cum se joacă book of ra?

Book of Ra este un joc inspirat de lumea egipteană, astfel că vom regăsi simboluri, efectele vizuale, grafice și de sunet care recreează atmosfera specifică pentru jucător. În Book of Ra, acesta devine un explorator al cărui scop este să găsească o hartă mitologică.

Jocul nu se remarcă doar prin felul în care surprinde această atmosferă, ci și prin interactivitate și dinamism, oferind pasionaților o experiență de joc inedită, completată de șansele de câștig atractive de până la mii de euro (în funcție de miza aleasă), simbolurile speciale și rundele de rotiri gratuite.

Book of Ra urmează structura sloturilor clasice, având 3 rânduri, 5 coloane și 9 linii de plată (cea mai mare dintre acestea aduce câștiguri de până la 5000 bănuți). Cu cât pariezi pe mai multe linii, cu atât cresc șansele tale de câștig. Sensul de plată este de la stânga la dreapta, iar jucătorii trebuie să descopere combinații câștigătoare de 2, până la 5 simboluri identice pe o linie de plată.

Câteva dintre simbolurile speciale regăsite în joc sunt scarabeii, faraonii, cartea Book of Ra sau Indiana Jones, acestea având rolul de a menține tematica jocului, dar și de a spori șansele de câștig, în funcție de ordinea în care apar și de frecvența lor.

Jocul cuprinde atât simboluri wild (pot înlocui orice alt simbol din joc în afara celui scatter), cât și scatter (declanșează runda bonus). Ceea ce diferențiază Book of Ra de alte sloturi este faptul că regăsim un simbol care îndeplinește mai multe roluri – Cartea Book of Ra este și wild și scatter.

Payout-ul pentru jucător la Book of Ra este între 92-94%, competat de runda bonus, în care acesta primește 10 rotiri gratuite. În plus, Book of Ra oferă și funcția Gamble pentru toți iubitorii de adrenalină.

Runda bonus și rotirile gratuite

La fiecare rundă bonus, jucătorul primește 10 rotiri gratuite, dar și un simbol scatter suplimentar. Runda bonus este declanșată atunci când jucătorul găsește minim 3 simboluri scatter pe aceeași linie de plată. Câștigurile cresc și mai mult dacă în timpul acestor runde gratuite jucătorul mai găsește alte 3 simboluri cu cartea lui Ra, pentru că va mai primi alte 10 rotiri gratuite.

Câștiguri date de frecvența simbolurilor

În Book of Ra, 5 simboluri Indiana Jones aduc câștiguri de 5000 bănuți, în timp ce simbolurile faraon într-o frecvență de 5 aduc 2000 bănuți. Cel mai important simbol este cartea lui Ra, pentru că ea crește cel mai mult șansele de câștig, fiind și wild și scatter.

Funcția Gamble

Este o funcție îndrăgită de majoritatea jucătorilor care nu se tem de risc și este prezentă și în Book of Ra, putând fi folosită de maxim 5 ori. Dacă te consideri norocos, tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea cărții și îți poți dubla câștigurile. Atenție, însă – dacă te înșeli, vei pierde sumele acumulate.

Pot juca Book of Ra și de pe mobil? Da!

Cea mai bună veste pentru iubitorii de jocuri ca la aparate este că nu au nevoie neapărat de un laptop pentru a se bucura de Book of Ra. Jocul este optimizat pentru mobil, fiind disponibil pe majoritatea device-urilor cunoscute – Android, iOs sau tabletă.

Dacă ești începător, poți încerca versiunea demo de pe mobil complet gratuit sau poți începe să joci pe bani reali. Toate elementele grafice și funcțiile cheie ale jocului sunt intacte și în varianta de mobil, ceea ce face acest joc demn de încercat și dacă te afli în deplasare.

Concluzii

Book of Ra își păstrează renumele în rândul cazinourilor online din România drept unul dintre sloturile clasice îndrăgite de toți jucătorii. Funcțiile speciale, bonusurile, varietatea simbolurilor, payout-ul mare, elementele grafice și disponibilitatea pe toate device-urile mobile sunt argumentele cheie în favoarea acestui slot.