Sloturi cu 5 tamburi

Sloturile online au cunoscut o evoluție semnificativă pe piață de-a lungul timpului. Dacă la început, aproape toate cazinourile ofereau exclusiv sloturi cu 3 tamburi sau role, între timp oferta s-a diversificat și au apărut așa numitele sloturi cu 5 tamburi.

Cazinourile noastre recomandate în bani reali pentru anul 2019

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Dacă îți plac sloturile clasice și nu le-ai încercat până acum și pe acestea, ai parte de multe avantaje dacă alegi jocuri slot cu 5 tamburi – varietatea tematicilor (găsești orice îți dorești, de la sloturi cu supereroi, la îndrăgitele jocuri cu fructe sau bijuterii), bonusuri substanțiale, efecte grafice și de sunet superioare și, bineînțeles, rotiri gratuite care îți pot aduce și mai multe câștiguri.

Ce este un slot cu 5 tamburi?

Slotul cu 5 tamburi funcționează după același principiu ca un slot clasic – trebuie să depui o sumă de bani și să apeși pe butonul „Spin” pentru a învârti rolele. Scopul este să nimerești combinația de simboluri câștigătoare în funcție de linia de plată. Avantajul semnificativ al acestui tip de slot față de cele cu doar 3 role este tocmai faptul că există mai multe combinații câștigătoare posibile. În plus, sloturile cu 5 role oferă jackpot-uri progresive.

Majoritatea cazinourilor online moderne pun la dispoziția pasionaților sloturi cu 5 tamburi gratis, dacă sunt începători, dar și șansa de a juca pe bani reali. Acesta este un mare avantaj pentru că jucătorii au parte de o ofertă variată de sloturi cu cele mai captivante tematici și simboluri, de la lumea antică, la personaje de film și le pot încerca indiferent de nivelul de pregătire.

În plus, sloturile moderne, cum sunt cele cu 5 role, le oferă jucătorilor și îndrăgitele simboluri wild sau scatter. Simbolurile wild înlocuiesc orice alt simbol din joc în afara celui scatter pentru ca tu să obții o combinație câștigătoare. Și simbolurile scatter, dacă apar într-un număr de cel puțin 3 pe linie vor genera runda bonus. Motivul pentru care foarte mulți jucători aleg aceste sloturi este tocmai runda bonus – aici ai parte în general de rotiri gratuite și câștiguri mărite în funcție de regulile jocului.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Caracteristici speciale ale sloturilor cu 5 tamburi

 • Grafică îmbunătățită

În comparație cu sloturile clasice cu 3 tamburi, cele cu 5 tamburi sunt superioare din punct de vedere al graficii și al efectelor vizuale și de sunet, oferind o experiență mult mai dinamică și captivantă de joc. Majoritatea dintre acestea sunt și sloturi video, astfel că accentul pe partea vizuală este foarte mare. Unele jocuri bazate pe filme reale, de exemplu, pot chiar include clipuri 3D din filmul respectiv la o calitate excelentă pentru ca jucătorul să aibă o experiență autentică.

 • Payout mare

Per total, sloturile cu 5 tamburi oferă jucătorilor un payout foarte atractiv. Șansele de câștig sunt mari datorită bonusurilor speciale (wild și scatter) și a frecvenței acestora în joc, precum și datorită numărului mare de linii de plată. Și runda bonus crește gradul de payout al acestor jocuri de tip slot cu 5 tambururi, aceasta fiind cea mai îndrăgită și căutată de toți iubitorii de sloturi.

 • Număr mare de linii de plată

Aceste sloturi creează condiții cât mai diverse de câștig, unele având între 25 de linii de plată și chiar peste 200 linii de plată pentru iubitorii de adrenalină. Din acest motiv, șansele de câștig sunt mai mari iar payout-urile sunt frecvente.

 • Bonusuri și alte funcționalități

Fiind cele mai moderne și populare sloturi, cele cu 5 role se remarcă prin multitudinea de runde bonus (rotiri gratuite), simboluri wild și scatter și chiar runde de mini-jocuri cu jackpot progresiv, unde jucătorul poate câștiga sume foarte mari.

Recomandări la sloturile cu 5 tamburi

 1. Începe prin a juca gratis

Dacă nu ești un jucător experimentat, vei fi încântat să afli că majoritatea cazinourilor online îți permit să încerci sloturi cu 5 role gratuit. În acest fel, îți vei putea construi strategia fără a pierde nimic și vei putea să-ți alegi jocul la care ești bun. Câteva dintre cele mai populare sloturi cu 5 role din care poți alege sunt Mega Moolah, Avalon II, Thunderstruck II, Dead of Alice, Frozen Diamonds, Dragon Wins.

 1. Stabilește-ți un buget și ține-te de el

Poți fi atras de faptul că ai multe șanse de câștig, dar încearcă să-ți respecți un buget când pariezi și să nu te lași purtat de val când ai multe runde câștigătoare sau descurajat când pierzi de foarte multe ori la rând.

 1. Alege jocuri din partea unor furnizori recunoscuți

De ce este acest lucru important? Pentru că doar un furnizor prestigios îți va oferi garanția că ai parte de un joc corect și aleatoriu pentru că folosește tehnologia RNG (Random Number Generator). Câteva nume mari din industrie în care poți să ai încredere sunt Microgaming sau NetEnt.

 1. Profită de bonusurile oferite de cazino

Nu strică să fii atent nici la oferta cazinourilor online – multe dintre acestea oferă bonusuri de bun venit și rotiri gratuite la sloturile tale preferate. În plus, ele oferă și promoții săptămânale sau lunare și posibilitatea de a juca atât gratis, cât și pe sume adevărate.

 

Payout-ul la sloturile cu 5 role

Payout-ul sloturilor în general este de 95% dar acest procentaj este estimativ. Ce este important să reții este că payout-ul diferă în funcție de jocul ales. Per total, factorii care influențează câștigul atât la sloturile cu 5 role, cât și la cele cu 3 role sunt:

 • șansele de câștig ale jocului (providerii mari de jocuri pentru industria cazinourilor online de tipul Micrograming sau NetEnt folosesc tehnologia RNG sau Random Number Generator, astfel că numărul de role devine irelevant dacă jocul este corect și aleatoriu, șansele de câștig rămânând aceleași)
 • frecvența câștigurilor – aici putem face o diferențiere între sloturile cu 3 role și cele cu 5 role. Pentru că un slot cu 5 role are, bineînțeles, un număr mai mare de role, numărul de combinații câștigătoare posibile este mai mare, iar la fel va fi și frecvența câștigurilor. Însă, de reținut faptul că, deși un slot cu 5 role va plăti jucătorul mai des, premiile vor fi mai mici decât în cazul sloturilor cu 3 role care plătesc mai rar, dar oferă și jackpot-uri mai mari. Cu toate acestea, sloturile cu 5 role compensează prin jackpot-urile progresive, o trăsătură definitorie a lor care atrage din ce în ce mai mulți jucători.
BONUS: 100% până la 777RON
Joacă acum

Concluzii

Sloturile cu 5 role sunt printre cele mai populare la ora actuală în rândul pasionaților. Varianta modernă și îmbunătățită a clasicelor sloturi de altădată, acestea vin în plus cu grafică superioară, runde bonus, jackpoturi progresive și îndrăgitele simboluri wild și scatter.

Dacă ești începător, poți încerca jocuri slot cu 5 tamburi gratis pe platforma operatorilor licențiați din România, dar și din străinătate. Dacă ești gata să investești bani reali, te poți bucura de premii frecvente și de un payout mare și, nu în ultimul rând, de o experiență interactivă și modernă de joc.

Sloturile cu 5 role dau un nou sens noțiunii de entertainment la cazino cu grafică 3D și cele mai captivante tematici (personaje de film, animale, bijuterii, lumea antică sau clasicele fructe). Toate îți pot aduce câștiguri substanțiale dacă ești gata să-ți încerci norocul și să te distrezi chiar astăzi!