5 juggle fruits sloturi

Rezumat

  • Tip de slot: Slot Video
  • Role: 5
  • Scatter: Da
  • Linii: 10
  • Joc Bonus: Da
  • Free Spins: Da

5 Juggle Fruits este un slot retro cu fructe cu o structură similară mașinăriilor de joc din Las Vegas, completat de câteva funcții bonus interesante. Lansat pe 28 mai 2019, slotul ne prezintă o abordare fresh asupra păcănelelor cu fructe clasice cu structură de 3 role. Cei de la EGT Interactive au pornit de la o rețetă consacrată, adăugând două bonusuri și jackpoturi progresive pentru un plus de adrenalină. 

Îți sună bine acest titlu? Vrei să rotești și tu pe credite bonus sau pe bani reali? Nimic mai simplu – intră pe Winmasters, Winbet sau Unibet Cazino!

Cum se joacă? 

5 juggle fruits urmează aceeași structură, dar și aceleași particularități de gameplay cu care ne-a obișnuit deja dezvoltatorul bulgar. Avem de-a face cu un slot simplu, cu 5 linii de plată fixe, câteva bonusuri de bază și efecte de sunet minimale care acompaniază câștigurile. Atunci când nimerești o combinație norocoasă, vei auzi un sunet de clopot. Nici din punct de vedere vizual, slotul nu impresionează, păstrând aspectul rudimentar al unui slot machine clasic din Vegas.

În schimb, ca puncte tari, jocul se comportă la fel și pe desktop, și pe mobil. Îl poți încerca direct din browser, gratuit sau pe bani reali, fără să fie nevoie să descarci softuri sau aplicații dedicate.

Pentru a declanșa efectiv o rundă de joc, trebuie doar să-ți setezi mizele și să apeși pe butonul „Spin.” Creditele pot fi setate începând cu o valoare minimă de 0.01 până la 100 per rotire. Dacă vrei să lași jocul să ruleze singur, poți folosi și opțiunea „Autoplay.”

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Fiind un slot retro, nu lipsesc simbolurile consacrate pe care cu siguranță le recunoști și din alte titluri similare: clopote, cifra 7, simboluri fructe (cireșe, prune etc.). Simbolurile stacked (dispuse unele peste altele) favorizează combinațiile câștigătoare, însă, datorită volatilității, pot trece multe runde consecutive fără un premiu substanțial. O combinație norocoasă este dată de 3 simboluri identice pe o linie de plată – sensul de plată este de la stânga la dreapta.

Simbolurile speciale plătesc astfel:

  • Cireșe – de 10x valoarea mizei pentru combinațiile de 3 cireșe albastre sau roșii 
  • Prune – de 20x valoarea mizei pentru 3 prune verzi sau mov
  • Clopotele – de 40x valoarea mizei pentru înșiruirile de 3 clopote albastre sau aurii
  • Steaua de aur – simbol Wild, înlocuiește toate celelalte pictograme în afara scatterului, te ajută să formezi combinații câștigătoare pe durata rundei bonus Juggle Feature. Acesta este cel mai profitabil simbol din slot pentru că apare cel mai rar – 3 simboluri wild îți aduc un jackpot de 4000 monede.

Caracteristici speciale

Opțiunea Gamble îți este prezentată după fiecare combinație câștigătoare. Ai de ales între două culori posibile pentru o carte de joc (roșu sau negru). Dacă alegi corect, îți dublezi câștigurile.

Funcții bonus 

Punctul forte al acestui slot este funcția specială Juggle Feature. Dacă reușești să umpli toate rolele cu același simbol, vei fi răsplătit pe măsură. De exemplu, 9 simboluri de același tip pe role îți aduc un jackpot de 2x valoarea mizei. Nu este necesar să nimerești simboluri de aceeași culoare – poți, de exemplu, să încarci ecranul cu simboluri cifra 7 în culoarea roșie sau albă iar jocul le va transforma pe toate în simboluri lucky red 7. Același lucru se va întâmpla și în cazul clopotelor – dacă umpli ecranul de clopote aurii și albastre, slotul le va schimba în simboluri gold bells.

Din slot nu lipsește nici funcția specială Jackpot Mystery Cards, prezentă și în alte lansări EGT. Ea poate fi declanșată aleatoriu la fiecare rotire. Ți se prezintă o înșiruire de 12 cărți de joc cu fața în jos din care ai de ales 3 de același fel. Ai șansa să câștigi 4 jackpoturi progresive separate, fiecare corespunzând unei cărți de joc – cel mai mic jackpot corespunde treflei iar cel mai mare este inima neagră.

Jackpot-uri 

Slotul are un RTP standard de 95.9%, specific păcănelelor clasice, dar și titlurilor EGT Interactive în general. Cu toate acestea, datorită funcției bonus, gradul de volatilitate al 5 Juggle Fruits crește puțin peste media celorlaltor creații EGT, fiind unul dintre cele mai volatile sloturi ale developerului bulgar. Ce înseamnă acest lucru, mai exact? Că poți prinde câștiguri substanțiale, dar ele apar mai rar.

Rotiri gratuite 

Sunt declanșate de 3 sau mai multe simboluri scatter pe role. Primești 15 rotiri gratuite și șansa să câștigi de 2x valoarea mizei. Bonusul poate fi declanșat în mod repetat pentru și mai multe rotiri.

Pot juca și de pe mobil? 

Da. EGT au creat un slot perfect compatibil pentru desktop, tabletă, dar și dispozitive mobile (Android și iOS). Pentru că folosește tehnologiile Java Script și HTML5, rulează fără probleme indiferent de platformă, păstrându-și intacte toate funcțiile. Mai mult, pentru că este un slot relativ simplu ca structură, îți va fi ușor să joci și de pe un ecran mai mic.

Concluzii

5 Juggle Fruits este unul dintre cele mai populare păcănele cu fructe cu 3 role din arsenalul EGT, un clasic cu grafică modestă, completată de nelipsitele simboluri wild, scatter și câteva funcții bonus. Jackpoturile și gradul mare de volatilitate sunt punctele sale forte, astfel că poți câștiga premii mari, dacă îți controlezi bine bankroll-ul. Dacă ceea ce cauți este un slot retro și nu vrei să te deplasezi la cel mai apropiat cazino, 5 juggle fruits este alegerea potrivită pentru câteva rotiri online.