Sloturi cu 3 tamburi

Dacă ești fan sloturi, cu siguranță ți-ai încercat norocul la jocuri slot cu 3 tamburi înainte. Dacă ești începător, în cele ce urmează îți vom prezenta mai multe detalii despre acest tip de slot, precum și motivele pentru care să începi să joci chiar astăzi. Atunci când ne referim la sloturi cu 3 tamburi, vorbim de jocuri cu structură clasică și fără efecte vizuale sofisticate pentru ca jucătorul să rămână concentrat pe câștig.

Aceste sloturi video sunt foarte populare în rândul jucătorilor pentru că pot genera câștiguri semnificative, au o structură simplă și pot fi încercate atât gratuit, cât și pe sume reale.

Cazinourile noastre recomandate în bani reali pentru anul 2019

  • Marcă
  • Vizita
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Ce este un slot cu 3 tamburi?

Sloturile cu 3 tamburi se deosebesc de alte tipuri de sloturi (cum sunt cele cu 5 tamburi) prin mai multe caracteristici. Acestea au mai multe linii de plată în funcție de jocul ales și oferă câștiguri mai rar decât cele cu 5 tamburi, dar cuantumul câștigurilor este de regulă mai mare. În plus, ai parte de bonusuri și rotiri gratuite, precum și de îndrăgitele simboluri wild sau scatter.

La jocuri de tip slot cu 3 tambururi, scopul jucătorului este de a alinia simboluri identice pe linia de plată. Aceasta este de regulă linia centrală a slotului, dar există și jocuri care oferă linii multiple de plată, deci și jackpot-uri mai mari.

Aceste simboluri diferă în funcție de jocul ales, ele pot fi fructe, elemente tematice de film, bijuterii sau diverse personaje. O rundă de joc începe cu învârtirea tamburilor folosind butonul SPIN. Aceste sloturi folosesc tehnologia Random Number Generator, astfel că pasionații au siguranța că jocul este corect și aleatoriu de fiecare dată. Cu cât obții mai multe combinații de 3 generatoare de câștig, cu atât ești mai aproape de cele mai mari jackpot-uri ale jocului și poți fi răsplătit cu runde gratuite sau bonusuri.

De ce să aleg sloturi cu 3 tamburi în locul celor cu 5 tamburi?

  • Ideale pentru începători

Jocurile cu 3 tamburi au o structură simplă, ușor de urmărit, nu au efecte video sau audio deranjante sau o interfață aglomerată, în comparație cu unele sloturi cu 5 tamburi. Din acest motiv, ele sunt ideale pentru începători pentru că se pot distra și concentra doar pe câștig, fără a fi distrași de celelalte elemente ale jocului. Mai mult, majoritatea operatorilor de jocuri de noroc le permit jucătorilor să încerce sloturi cu 3 tamburi gratis până își perfecționează strategia și abia apoi să joace pe bani reali.

  • Pay-out-uri mari

Câștigurile la aceste sloturi sunt mai mari, dar și mai rare, în comparație cu cele cu 5 tamburi, unde câștigurile sunt mai dese, dar și mai mici. Pentru că sloturile cu 3 tamburi au fost printre primele adiții la cazinourile de pretutindeni, ai la dispoziție mai multe jocuri online cu payout-uri variabile. Printre cele mai populare sloturi cu 3 tamburi se numără titluri ca Magic Hot, Lucky 7, Lucky Diamonds, Sevens and Stripes sau Turbo Play.

  • Adaptabile oricărui buget

Aceste sloturi se adresează tuturor jucătorilor și îți permit să te ții de bugetul pe care ți l-ai stabilit. Tot ce trebuie să faci este să setezi suma pariată, să alegi linia de plată dorită și să joci, spre deosebire de sloturile cu 5 tamburi, unde investiția inițială este mai mare pentru jucători pentru că vorbim de mai multe linii de plată. În plus, câștigurile sunt atractive, ceea ce face ca aceste sloturi să fie îndrăgite de toți pasionații, atât de veterani, cât și de începători.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Ce bonusuri sunt oferite?

Sloturile cu 3 tamburi au până la 5 linii de plată. Bonusurile oferite sunt într-adevăr mai mici decât în cazul sloturilor cu 5 tamburi, dar sloturile cu 3 tamburi compensează prin câștigurile semnificative, simplitate, interactivitate și, bineînțeles, adrenalină.

Cele mai importante simboluri regăsite la aceste sloturi sunt cele Wild și Scatter. Simbolurile Wild sunt cele mai valoroase pentru că le pot înlocui pe toate celelalte, în afara celui Scatter și completează o linie de câștig. În ceea ce privește simbolurile Scatter, dacă jucătorul nimerește o combinație câștigătoare de 3, el va fi răsplătit cu un anumit premiu.

Cel mai frecvent premiu oferit în acest caz, este, bineînțeles runda de rotiri gratuite sau Free Spins în care jucătorul poate să-și crească șansele de câștig fără a pierde nimic.

Payout-ul la sloturile cu 3 tamburi

Payout-ul diferă în funcție de slotul ales, de creatorii din spatele jocului, de tehnologia și de software-ul utilizat și, bineînțeles, de aparat în sine, în cazul cazinourilor stradale. Sloturile au un payout situat în medie între 82 și 98%. Cu cât alegem un furnizor mai bun de jocuri de noroc, cu atât este posibil să găsim sloturi cu 3 tamburi cu payout mai mare, jackpot-uri și bonusuri mult mai atractive. Câteva astfel de nume din industrie care oferă sloturi cu RTP mare (Return-To-Play) sunt Micrograming, Netent sau Cryptologic.

Înainte să alegi un slot, este bine să afli mai multe detalii despre rata de profit pe fiecare linie și să alegi mereu un cazino de încredere pentru că șansele de fraudă sau de eroare a softului sunt mult mai mici.

BONUS: 100% până la 777RON
Joacă acum

Concluzii

Sloturile cu 3 tamburi sunt printre cele mai îndrăgite jocuri, atât în rândul veteranilor, cât și în rândul începătorilor la cazino. Sunt simple, provoacă nostalgie, sunt populare și le poți încerca oricând, fie că alegi jocuri slot cu 3 tamburi gratis, fie că ești pregătit să pariezi sume adevărate.

Deși câștigurile nu sunt la fel de dese ca în cazul jocurilor slot cu 5 tamburi, sloturile cu 3 tamburi oferă câștiguri mai rare, dar mai mari, dacă ai norocul să nimerești combinațiile câștigătoare. Nu în ultimul rând, ele sunt ideale pentru toți începătorii cu buget redus care vor să se familiarizeze cu lumea jocurilor de noroc și au un payout atractiv.