20 Super Hot

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Linii: 20
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: No
 • Software: EGT

Dacă îți plac păcănelele clasice cu fructe, imposibil să nu fi auzit până acum de 20 Super Hot. Posibil chiar să fi jucat câteva runde de divertisment de pe telefon sau tabletă. Acesta este unul dintre titlurile consacrate EGT, inițial un joc clasic, regăsit offline în cazinourile land-based, ulterior adaptat pentru online.

20 Super Hot poate fi încercat pe platforma majorității operatorilor români – Unibet, Netbet, Admiral, Vlad Cazino etc. Este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată – de altfel, de acolo vine și numărul 20 din titlul său. Jocul este mai degrabă simplist din punct de vedere al construcției, dar dinamic. Se remarcă prin cunoscutele simboluri cu fructe, dar are și un simbol wild.

Cum se joacă?

Modul de joc este simplu și accesibil, aducând aminte de vechile sloturi mecanice. Nu ai de făcut decât să setezi miza dorită – ea se poate încadra între 20, 40, 100, 200 sau 400 credite, fiind accesibilă majorității bugetelor. Dacă nu vrei să joci pe bani reali, ai și opțiunea de a încerca varianta demo a 20 Super Hot.

Alte funcții de joc pe care ți le oferă slotul sunt Autoplay (rolele se învârt automat), funcția gamble (ai șanse 50/50 de a-ți dubla câștigul dacă ghicești culoarea unei cărți de joc), dar și secțiuni care îți arată situația creditelor tale pe tot parcursul jocului. Pe acestea le poți ajusta după fiecare rundă.

Slotul nu excelează la capitolul grafică sau efecte vizuale spectaculoase, dar totuși se prezintă decent pentru un slot clasic – nu lipsesc culorile aprinse, textura netedă a peretelui din spate, dar și efectele vizuale explozive în momentul declanșării unui câștig.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Cele mai importante simboluri regăsite în 20 Super Hot sunt:

 • Fructele (cireșe, lâmâi, prune, pepeni etc.). Dintre acestea, combinațiile cu struguri sunt cele mai profitabile, urmate de pepeni și prune
 • Șeptarii – simbolul wild care înlocuiește toate celelalte simboluri de pe ecran. El asigură cele mai mari premii
 • Steaua – simbolul scatter – formează combinații doar cu două sau mai multe simboluri identice, dar are avantajul de a plăti oriunde se află, nu doar pe o linie de câștig, atât timp cât este regăsită în număr de cel puțin 3.

Un câștig este declanșat relativ simplu – trebuie doar să aranjezi 3 sau mai multe simboluri identice pe o linie de plată. Ca referințe, iată cam cât poți câștiga în funcție de tipul simbolurilor implicate într-o combinație norocoasă:

 • 5 stele – 200 000 credite
 • 5 șeptari – 20 000 credite
 • 5 struguri – 8 000 credite
 • 5 pepeni sau 5 prune – 4000 credite
 • 5 cireșe/lămâi/portocale – 2000 credite

Slotul poate fi încercat direct pe bani reali, dar există și o variantă demo, gratuită, pentru desktop sau mobil.

Funcții bonus

Fiind un slot clasic, singura funcție bonus pe care o putem identifica este funcția Gamble. Aceasta constă într-un pariu de tipul „totul sau nimic” – fie ți se dublează câștigul, fie poți pierde tot ce ai acumulat anterior. Ea poate fi folosită de până la 5 ori pentru câștiguri sub 700 credite – dacă ai baftă, poți transforma astfel un câștig banal de 2000 credite, de exemplu, într-un premiu exploziv de 64 000 credite. Ți se prezintă o carte de poker și 2 opțiuni de culori din care să alegi (roșu sau negru). Ai șansa să-ți crești suma acumulată până la o anumită limită prestabilită.

Jackpot-uri

Jackpot-urile oferite la 20 Super Hot sunt acordate aleatoriu, cel maxim fiind de 10 000 credite. Jucătorului i se prezintă 12 cărți de joc – dacă nimerește 3 de același tip, este premiat cu un anumit jackpot. Ele sunt în total în număr de 4 și corespund celor 4 cărți de joc cu valoare mare (inimă, romb, spadă, treflă). În funcție de mize, dar și de norocul jucătorilor, valoarea lor crește pe parcursul jocului. Playerul poate vedea progresul lor dar și al său pe ecran, pe toată durata jocului.

Slotul are și un jackpot special care poartă numele de Jackpot Cards. Acest înscris apare pe ecran și reprezintă un bonus misterios – jucătorul va fi răsplătit cu unul din cele 4 premii puse la bătaie, unul dintre acesta fiind garantat.

Rotiri gratuite

Un mare minus al acestui slot este lipsa rundelor de rotiri gratuite, astfel că jucătorilor nu li se oferă o șansă suplimentară de a-și crește câștigurile. Cu toate acestea, slotul excelează pe alte planuri.

Pot juca și de pe mobil?

Da, 20 Super Hot este disponibil pe toate device-urile – desktop, tabletă și mobil. Gameplay-ul este lin indiferent de mărimea ecranului și de tipul dispozitivului mobil (iPhone, iOs),  rareori poți avea probleme de lag, însă ține minte că vorbim de un slot clasic, așadar nu te aștepta la cele mai impresionante efecte vizuale și/sau de sunet. Ele sunt mai degrabă basic, aducând aminte de clasicele sloturi din Vegas, dar cu siguranță îți vor anima câștigurile.

Concluzii

20 Super Hot este un joc de păcănele clasic, alegerea perfectă pentru nostalgicii care vor să experimenteze stilul retro și atmosfera unui slot mecanic din Las Vegas direct din propriul browser. Creat de respectatul dezvoltator de software bulgar, EGT, 20 Super Hot este accesibil atât începătorilor cât și veteranilor în varianta gratuită sau pe bani reali. Nu este de mirare că Super Hot este cea mai de succes serie a dezvoltatorului – câteva runde la acest slot îți vor anima cu siguranță momentele libere, aduce un plus de distracție pe weekend sau, de ce nu, și niște premii pe măsură.