Ultimate Ghid de Sloturi Online

Sloturile, cunoscute și sub numele de păcănele, au putut fi jucate până acum câțiva ani doar în cadrul mașinăriilor fizice disponibile în sălilele de jocuri și în cazinourile fizice. Odată cu apariția primului cazinou online nu au întârziat să apară și jocuri online.

Principalele subiecte

Mașinile noastre de slot recomandate pentru anul 2019

  • Marcă
  • Vizita
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Sloturile online au avut un mare succes încă de la lansare deoarece le oferea posibilitatea jucătorilor săi să se poată juca de acasă și nu doar într-o anumită locație. Observând cererea continuă de jocuri de tip slots, tot mai mulți producători de software de gambling s-au orientat spre crearea acestui tip de joc. De aceea, în prezent majoritatea colecțiilor dezvoltatorilor constau în sloturi video tematice. Astfel, dacă sunteți un pasionat de slots online atunci aveți din ce alege.

Alege cele mai bune sloturi

Pentru că numărul sloturilor online este uriaș în prezent, alegerea celor mai bune dintre ele poate fi o activitate dificilă. Primul pas pe care trebuie să îl realizați este să vă găsiți un cazinou online licențiat de către Oficiului Național al Jocurilor de Noroc, ONJN. Majoritatea cazinourilor licențiate au sloturi video de calitate. Pasul al doilea este alegerea unui producător de jocuri de noroc cunoscuți la nivel internațional. Câteva exemple de producători renumiți sunt: NetEnt, Novomatic, Microgamming, Play’n GO și Playtech. Orice slot video ați alege din colecțiile acestor dezvoltatori, vor fi de o calitate ridicată garantat.

Aceștia dețin diverse sloturi cu 3 sau 5 tamburi și cu diverse teme bazate pe filme, evenimente, fructe, civilizații etc. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji în privința corectitudinii acestor păcănele online. Fiecare slot video funcționează pe baza sistemului Random Number Generator (RNG). Sistemul RNG este principalul sistem folosit  de orice producător pentru a genera runde total aleatoare în cadrul jocurilor sale. Astfel, puteți fi sigur că jocurile nu au fost programate pentru a avantaja cazinoul în defavoarea dumneavoastră.


Joaca sloturi cu bani reali

Cum jucăm sloturi pe bani reali

Într-un cazinou online există două modalități prin care putem juca sloturi online: gratuit și pe bani reali. Jocul gratuit este identic cu jocul pe bani reali, doar moneda de joc este diferită. Sloturile demo au această caracteristică prin care utilizează monede virtuale, nelimitate, ce simulează jocul cu bani reali. Evident, câștigurile rezultate din jocul la aceste versiuni ale sloturilor nu vă pot aduce bani reali deoarece sunt strict virtuale. De asemenea, nu se pot converti în bani reali ulterior.

Rolul sloturilor gratuite este de-a-i crea o idee generală jucătorului cu privire la sloturile respective și de a-l convinge să joace și pe bani reali. Recomandarea noastră este să folosiți aceste versiuni demo dacă nu cunoașteți sistemul de joc al sloturilor online sau dacă doriți doar să vă distrați. Cea de-a doua categorie a sloturilor online, cea pe bani reali, este cea la care trebuie să jucați pe bani reali pentru câștiga bani reali. În prezent, cea mai mare parte a sloturilor video sunt pe bani reali.

Sloturi pe mobil

blackjack

În prezent, orice slot video lansat de producători vine la pachet cu două versiuni: una pentru desktop și una pentru dispozitivele mobile. Astfel, jucătorii care în ceea mai mare partea a timpului nu au decât un telefon mobil sau o tabletă disponibilă pentru a se juca sloturile favorite, au o alternativă. Prin intermediul cazinourilor mobile sau a aplicațiilor dedicate pentru cazinou, aceștia pot juca orice slot de casino pe mobil de oriunde s-ar afla. Toate cazinourile online au o versiune mobil, însă doar o partea dintre acestea dețin și o aplicație dedicată pentru cazinou. Un cazinou online care deține atât o versiune mobilă a site-ului, cât și o aplicație dedicată este, cu siguranță, un cazinou de top căreia ar trebui să vă îndreptați atenția..


Tipuri de sloturi

De-a lungul timpului au fost create mai multe versiuni de sloturi online, însă dacă am sumariza toate sloturile pe categorii am avea: sloturile cu 3 tamburi și sloturile cu 5 tamburi. Pentru ambele tipuri de sloturi există versiuni de sloturi gratis sau sloturi pe bani reali.

Sloturile cu 5 tamburi

5 reel slotsSloturile cu 5 tamburi sunt versiuni îmbunătățite ale sloturilor cu 3 tamburi. Interfața unui astfel de slot este similară doar că în loc de 3 role, avem 5 role. De asemenea, numărul liniilor de plată crește destul de mult, cele mai multe sloturi având în jur de 27 de linii de plată. Cea mai mare parte a sloturilor video lansate în prezent sunt sloturi cu 5 tamburi deoarece vin la pachet cu caracteristicile preferate de jucători: simboluri Scatter, simboluri Wild, runde gratuite, mini-games etc. Toate premiile bonus ale sloturilor sunt activabile prin alăturarea mai multor simboluri speciale. Efectele sonore și vizuale sunt cu mult îmbunătățite față de cele ale sloturilor cu 3 tamburi și garantează o experiență net superioară rivalilor săi.

Sloturile progresive

Dacă sunteți în căutarea unor sloturi video cu cele mai mari câștiguri posibile, atunci sloturile progresive sunt ținta dumneavoastră. Acestea la bază sunt sloturi simple cu 5 tamburi, însă au o particularitate aparte, un Jackpot progresiv. Jackpotul progresiv este un premiu uriaș pe care orice jucător speră să îl câștigă deoarece le poate schimba viața de îndată. Un procent din sumele pariate de fiecare jucător este acumulat de Jackpotul progresiv făcându-l tot mai mare până este câștigat de cineva. O regulă de bază a acestui tip de slot este că trebuie să pariați doar miza maximă acceptată de slot pentru a fi eligibil în câștigarea Jackpotului. Câștigarea sa poate dura de la minute până la zile întregi.

Sloturi cu 243 de linii de câștig

Sloturile cu 243 de linii de câștig au fost creat în special pentru acea categorie de jucători cărora le plac câștigurile dese. Acest lucru este garantat deoarece numărul liniilor de câștig este uriaș, până la 243 de linii de câștig. Jucând la un astfel de slot veți constata că veți câștiga aproximativ în fiecare rundă a jocului. Chiar dacă câștigurile nu sunt cele mai mari, ele vă vor genera o satisfacție continuă odată cu fiecare rundă. La bază sloturile cu 243 de linii de câștig sunt sloturi video normale cu 5 role. Acestea pot avea diverse simboluri speciale de tip simboluri Wild și simboluri Scatter ce activează mini-games cu premii în bani sau rotiri gratuite. Un astfel de slot este considerat de jucătorii online ca fiind un slot complet.

Sloturi cu fructe

Sloturile video cu fructe sunt un etalon al sloturilor online pe bani reali deoarece sunt reprezentarea online mașinăriilor de sloturi fizice (păcănele). Ele pot fi sub forma sloturilor cu 3 sau 5 tamburi. Sunt considerate drept cele mai populare tipuri de sloturi deoarece sunt și cele mai simple de înțeles. Au apărut pentru prima dată în cadrul cazinourilor tradiționale sub formă de jocuri aparate 7777 și s-au bucurat rapid de un succes răsunător. De aceea, acestea au fost implementate rapid și în mediul online. De obicei, sloturile cu fructe nu au funcții bonus, premiile variind doar în funcție de tipurile de fructe alăturate. Există diverse versiuni ale sloturilor cu fructe pe bani online, dar și pe bani virtuali.