Regulile Texas Holdem Poker-ului

a inceputul fiecarui joc de poker dealer-ul amesteca un pachet de 52 de carti, acesta neavand voie sa si joace pe cand in jocurile la domiciliu sau in lipsa unui dealer, jucatori pot fi ei insasi dealeri acestia schimbandu-se la fiecare joc in sensul acelor de ceasornic.

Cu toate ca pokerul este un joc simplu cu carti, jucat de oameni in care se pariaza bani, are anumite reguli care trebuie respectate pentru a mentine ordinea si echitatea jocului tuturor participantilor.

Poker-ul este un joc clasic care se joaca cu un pachet standard de carti. Obiectivul jocului este acela de a aranja cartile in grupuri castigatoare denumite popular „maini”. Cea mai buna „mana” castiga potul.

Pokerul este un joc de pariere. La inceputul fiecarei maini jucatori pun pe masa un numar de puncte numit bet. Toate aceste puncte formeaza potul care vor ajunge la castigator.In timpul jocului poti avea mai multe variante ca:

Cele mai bune cazinouri online din România pentru 2018


  • Fold – Arunci cartile pe masa si nu mergi mai departe (cand nu ai carti destul de bune pentru a continua jocul)
  • Check – Nu maresti miza dar astepti sa vezi urmatoarea carte
  • Call – Pariezi exact cat a pariat jucatorul dinaintea ta
  • Rise – Maresti pariul ultimului jucator care a pariat

e parcursul jocului se pot face mai multe pariuri care ajuta la cresterea potului. Toti ceilalti jucatori trebuie sa parieze cel putin minimul pariului jucatorului care a marit pariul, sau daca doresc sa nu mearga mai departe pot pune cartile pe masa, pierzand tot ce au pariat pana in acel moment.

Jocul este castigat de jucatorul ramas in joc si care are are cea mai mare mana de carti.
Ca tipuri de poker putem mentiona

  • Omaha HI-LO
  • Seven Cards Stud
  • Omaha Poker
  • Texas Holdem Poker

Acesta din urma fiind unul dintre cele mai populare si mai practicate.
Aici veti gasi explicate mainile castigatoare ale jocului de poker.

Cea mai buna modalitate de a invata poker este practica, care se poate face si de acasa online la mesele de joc gratis sau la mesele cu miza cat mai mica, iar in timp cand credeti ca aveti acumulata destula experienta puteti trece la mesele cu miza mai mare.

Aici aveti unul dintre cazino-urile online!

BONUS: 100% până la 100RON
Joacă acum