Katana Slot

Rezumat

  • Tip de slot: Slot Video
  • Role: 5
  • Scatter: Da
  • Tema: Asian
  • Linii: 20
  • Joc Bonus: Da
  • Free Spins: Da
  • Software: 888

lotul Katana Deluxe este un VLT produs de Novomatic dedicat culturii orientale și, în special, pentru a celebra arta Katana, care este sabia tipica folosita de samurai din cele mai vechi timpuri până la al doilea război mondial, cand a devenit, de asemenea, si obiect de colecție.
În acest articol ne vom concentra atentia asupra unui minunat joc slot online de la Novomatic: Katana. Acesta este un clasic slot machine, fara prea multe arificii pentru fericirea jucătorilor carora nu le plac prea mult slot-urile 3D prea complicate și cu prea multe moduri de joc.

Caraceristicile jocului

Acesta este un slot video cu 5 role și 20 de linii de plata avand anumite functii speciale, cum ar fi simbolul Wild expandabil. De asemenea, acest joc vine cu un procent de plată declarat că depășește 95%.

Pentru a juca gratuit acest slot machines nu este necesar sa descărcati niciun software, este nevoie doar de o conexiune la internet. De asemenea pueti juca in versiunea free, adica fara sa pariati bani reali care este identica cu versiunea pe care o puteti juca si pe cazinourile online, unde puteți juca pe bani reali.

La fel ca cele mai multe dintre aparatele de joc Katana are doua simboluri speciale și posibilitatea de a personaliza pariul alegând numărul de linii pe care puteti paria de asemenea puteti stabili pariul pe linie.

Functia Gamble

Printre caracteristicile speciale se afla si fuctia Gamble care va va permite sa dublati câștigurile. Această opțiune va fi disponibilă după fiecare rundă putand astfel sa va dublati castigul in cazul unei combinatii castigatoare. În timpul jocului automat funcția de dublare nu va funcționa, pentru că rolele pornesc din nou să se invarta, chiar și după o victorie.

În plus, în timpul rundelor gratuite caracteristica Gamble va fi disponibila numai după terminarea tuturor rotirilor gratuite putand dubla totalul câștigurilor obținute din bonusul Free Spins.

BONUS: 100% până la 100RON
Joacă acum

Simbolurile Wild, Scatter si bonusul Free Spins

Jocul are două simboluri speciale: un simbol Wild și un symbol Scatter. Simbolul Wild va fi reprezentat de un Shogun și are ca funcție aceea de simbol Jolly, fiind capabil de a inlocui toate celelalte simboluri (cu excepția simboului Scatter) pentru a obține o combinație câștigătoare de la cea mai mare valoare. În timpul rundelor gratuite, simbolul Wild se va transforma într-un Wild Expandabil. De fiecare dată când descoperiti un simbol Wild acesta se va extinde pe întreaga rola crescand foarte mult șansele de a câștiga.

Celălalt simbol special este simbolul Scatter care este reprezentat de sabie si anume Katana de unde isi ia numele jocul. De fapt, aceasta va fi singurul simbol care va garanta un câștig chiar și fără aliniere. Doar sa descoperiti cel puțin 3 simboluri Scatter, în orice loc de pe ecran si puteti beneficia de bonusul Free Spins unde aveti parte de runde gratuite. Dupa cum suneam, in cazul in care descoperiti 3 simboluri Scatter atunci aveti dreptul la 10 rotiri gratuite și dacă în cursul acestor runde veti descoperi alte 3 Scatter veti câștiga încă 10 rotiri gratuite, care vor fi adăugate la turele rămase. Vă rugăm să rețineți că, în timpul rotirilor gratuite nu puteți dubla câștigurile, cu excepția cazului în care rundele gratuite vor fi încheiate și numai pe câștigul cumulat cu toate rotirile gratuite.

Vă sugerăm să-l încercați pentru un timp in modul free, în scopul de a înțelege în detaliu funcționarea astfel incat nu fiti nepregătit, atunci când decideti să începeti jocul pe bani reali.

Veți găsi acest joc pe majoritatea cazinourilor online unele dintre ele oferă bonus de bun venit fara nici un depozit necesar astfel incat aveti si mai multe sanse de a va creste veniturile.

Nu uitati sa jucati responsabil deoarece jocul poate creea dependenta!