Jack Hammer Slot

Rezumat

 • Tip de slot: Slot Video
 • Role: 5
 • Scatter: Da
 • Tema: null
 • Linii: 25
 • Joc Bonus: Da
 • Free Spins: Da
 • Software: NETENT
BONUS: 100% până la 100RON
Joacă acum

Jack Hammer, un expert în tehnologie și arme, s-a nacut ca personaj in august 1993 din creionul lui Fabian Nicieza și Joe Madudeira si a devenit foarte celebru în casa Marvel Comics.Prima apariție a acestui personaj a fost in seria dedicata unui alt erou al casei Marvel Comics si anume Deadpool.

Caracteristica speciala este ca acesta foloseste multe arme ceea ce a făcut ca Jack Hammer sa devina un idol in randul pasionatilor de arme. Din acest motiv, Net Entertainment, mereu atent la cerintele publicului, a decis printr-un acord cu Marvel sa creeze un slot machine dedicat acestui celebru personaj, dând viață astfel slot-ului Jack Hammer.Grafica este o copie fidela a benzilor desenate, cu scene și personaje luate direct din casa Marvel. Sunetele sunt perfect integrate pentru a nu deveni enervante pe parcusul jocului si insotesc personajul pe toata durata jocului.

Jack Hammer de la Marvel Comics este mai putin agresiv decât celelaltele jocuri avand ca personaje supereroi din benzile Marvel si in plus este pregatit cu gust si profesionlism de Net Entertainment. Editorul ne oferă un mecanism generos, fara jocuri bonus speciale dar cu multe runde gratuite cu un multiplicator de 3x și o caracteristică Sticky Win care repeta câștigurile într-un mod surprinzător. Jack Hammer este un joc slot machine care merita sa il jucati si de asemenea il puteti propune si prietenilor.

Recenzia slot-ului Jack Hammer de la NetEnt

Jack Hammer slot machine este un joc Marvel Comics cu două diferențe majore fata de celelalte jocuri Marvel: prima este că acesta este publicat de Net Entertainment in loc de Playtech sau Cryptologic iar a doua este că acesta este, fără îndoială mai plăcut, cel puțin la prima vedere. Aici nu avem nimic de-a face cu Thor, Blade și ceilalti supereroi. De asemenea, si aici ca in celelalte jocuri Marvel, avem parte de amenințări asupra orașului, de dealeri de arme și organizații teroriste, dar acestea sunt mai puțin vizibile decât în alte jocuri Marvel, asta datorită lui Net Entertainment.

Acest slot machine are 5 role și 25 de linii de plată, dar are multe posibilități de a câștiga, ceea ce il face oarecum unic.

Caracteristicile importante care îl fac diferit de alte slot-uri:

 • Exista 15 simboluri care se rotesc în mod independent pe role
 • Modul Sticky Wins, un bonus care vă permite să blocați anumite simboluri pe role, în timp ce celelalte continua să funcționeze, asemanator cu functia Hold de la Video Poker.
  Detalii Jack Hammer

Procedura de pariere este aceea standard. Prima alegere pe care trebuie sa o faca jucatorul este sa aleaga valoarea jetonului, care poate varia de la 0,01 pana la 1,00 €. Următorul pas este de a alege nivelul de pariu, adică numărul de jetoane de pariat pe linia de pariu (de la 1 la 10).
Pariul maxim pe rotire devine astfel 250 €, ceea ce il face un slot de nivel superior, perfect pentru cei cărora au jocul in sange.

Jocul are simboluri Wild, Scatter, Free Spin și ca noutate modalitatea Sticky Win.

Plată maximă este de 250.000 de jetoane iar procentul de intoarcere catre jucator a sumelor pariate este de 97%.

BONUS: 100% până la 100RON
Joacă acum

Simbolurile Wild si Scattter

Simbolul Wild: O explozie este simbolul Wild la Jack Hammer și funcționează ca un simbol Wild standard, acesta poate lua valoarea la orice alt simbol cu excepția simbolului Scatter, pentru a forma o combinație câștigătoare.

Simbolul Scatter „Free Spin”: acesta funcționează diferit decât de obicei, dat fiind faptul că activează nu numai modul de învârtiri gratuite, dar de asemenea determină numărul de rotiri gratuite care urmează să fie primite.

Ar trebui să știti că la Jack Hammer fiecare spațiu disponibil pe role este independent, ceea ce înseamnă ca nu cele 5 role se rotesc, ci cele 15 simboluri. Acest lucru înseamnă că pot să apară pe ecranul de joc chiar 15 simboluri identice, în orice spațiu disponibil pe role.

Cinci sau mai multe simboluri Free Spin activează rundele gratuite, un fel de runda bonus în care apare o carte de benzi desenate, cu o misiune pentru Jack Hammer. La sfârșitul rotirilor gratuite, apare un rezumat pentru profitul acumulat in timpul rundelor bonus. Numărul minim de rotiri gratuite este de 10, dar dacă sunteti foarte norocos și reusiti sa colectionati de la 9 la 15 simboluri Free Spin, va vor fi acordate până la un maxim de 30 rotiri gratuite. Alocarea care determină rotirile gratuite este urmatoarea:

 • 9-15 simboluri Free Spin -> 30 de rotiri gratuite
 • 8 simboluri Free Spin -> 25 de rotiri gratuite
 • 7 simboluri Free Spin -> 20 de rotiri gratuite
 • 6 simboluri Free Spin -> 15 rotiri gratuite
 • 5 simboluri Free Spin -> 10 rotiri gratuite

Modul de Sticky Win la Jack Hammer

Sticky Win este de asemenea legată de rolele independente.

Când este activată, puteți bloca simbolurile care pot crea o potentiala combinație câștigătoare.

Dacă în acest fel vom obține mai multe combinații câștigătoare, rolele sunt puse in miscare din nou, și așa mai departe, până când nu veti mai obține nici o nouă combinație câștigătoare.

Inutil să mai spunem ca în acest fel posibilitatea de a castiga castiguri semnificative este foarte mare.