Book of ra

Rezumat

  • Tip de slot: Slot Video
  • Role: 1
  • Scatter: Da
  • Tema: null
  • Linii: 1
  • Joc Bonus: Da
  • Free Spins: Da
  • Software: novomatic

Jocul Book of Ra este unul dintre multele jocuri de casino foarte cautate si foarte iubite. Scopul jocului este acela de a aduna cat mai multi bani. Joaca acest joc ca la aparate si aduna cat mai multe puncte. Este un joc foarte asemanator cu jocul Fruit Cocktail.
Este foarte usor de jucat online gratuit, la fel ca multe alte jocuri din seria Gaminator. La baza, principiile oricaror aparate de joc sunt similare. Numărul maxim de linii de plata este de noua pe cand cel mai mic este de o singură linie de plata, de asemenea acest joc este foarte renumit si pentru posibilitatile destul de extinse de a miza, cel mai mic pariu acceptat fiind de doar 1 credit ajungand pana la un maxim de pana la 100 de credite.
Pentru a juca acest joc ca la aparate apasati start, pentru a selecta miza apasati bet one sau bet max iar pentru a selecta liniile apasati pe tastele 1-9. Pentru a colecta suma castigata apasati start sau collect.

 

Spre meritul sau, jocul ca la aparate Book of Ra are mult mai multe alte caracteristici speciale. Unul dintre exemple, exista un simbol ”Wild” . Rolul acestui simbol este acela de a inlocui oricare alt simbol fără nici o exceptie. Este cartea zeului Ra.

Un alt simbol destul de important este si cel al exploratorului pentru care, in anumite cazuri, valoarea maxima a castigului poate fi si de 500000 de credite. Mai multe simboluri ale cartii zeului Ra pot multiplica semnificativ castigurile dumneavoastra si chiar le puteti dubla prin jocul la risc.

Toate combinatiile de pe liniile active sunt castigatoare doar daca sunt in ordine de la stanga la dreapta ecranului de joc iar suma creditelor castigate este data de proportia dintre coeficentii de castig ai simbolurilor si numarul acestora.

Aparatul de joc Book of Ra online gratuit este primul si cel mai interesant joc din lista celor mai populare aparate de joc Novomatic si de asemenea are o caracteristică unica: jocul bonus dedicat. Pentru a accesa acest joc trebuie ca 3 pana la 5 simboluri ale cartii zeului Ra trebuie sa se regaseasca in acelasi timp pe sloturile jocului. Premiul consista in 10 rotatii gratuite a sloturilor . Inainte de inceperea acestora, jocul va selecta simbolul principal ce va avea rol de multiplicator în cazul in care apare pe liniile castigatoare. Este de asemenea posibil ca în timpul rotatiilor gratuite ale sloturilor sa castigati alte rotatii gratuite.