Bonus cashback

Fie că ești client nou la cazino sau veteran în lumea sloturilor, cu siguranță ai observat că majoritatea operatorilor de jocuri de noroc se întrec în tot felul de oferte pentru a te atrage și a-ți menține treaz interesul pe platforma lor. De la rotiri gratuite la bonusuri de bun venit sau promoții speciale de ziua jucătorului până la bonusuri cashback la cazino, varietatea nu se lasă așteptată.

Dintre acestea, cele din urmă încep să prindă din ce în ce mai mult teren în oferta cazinourilor. Bonusurile cashback apar cu o frecvență crescută în ultima vreme și sunt apreciate de majoritatea jucătorilor. Dar de ce? Mai mult, cum poți revendica și tu unul? Să vedem împreună…

Cum jucăm?

Pentru început, ce trebuie să știi este că, dacă vrei să profiți de un bonus cash-back, va trebui să pariezi bani reali pe durata sesiunii de joc. Cashback-ul este de regulă disponibil doar la anumite jocuri de cazino și este mai degrabă profitabil pentru jucător decât pentru cazinouri pe termen lung. Tocmai de aceea, vei vedea că frecvența acestuia este ceva mai scăzută față de alte oferte – cashback-ul se acordă mai degrabă ocazional, ca o ofertă săptămânală sau lunară. Există foarte puțini operatori care oferă cashback permanent la sloturi sau jocuri de cărți.

După cum probabil ai bănuit, cashback-ul vine însoțit și de reguli de pariere sau eligibilitate (ex – cazinoul îți oferă 10% cashback la toate pierderile înregistrate la blackjack până la un prag maxim de 100 lei, dar îți cere să rulezi suma obținută de 2 ori). Cu toate acestea, există și excepții – în cazul highrollerilor la cazino sau jucătorilor VIP, o parte din aceste restricții pot fi ridicate.

Ce este un bonus cash-back?

Bonusurile de tip cash-back la cazino constau exact în ce sugerează și numele lor – „bani înapoi.” Ne referim la o categorie de sisteme de bonificație prin care jucătorii sunt răsplătiți pentru pierderile la cazino pe durata unei sesiuni de joc. Scopul final al acestei oferte este de a-i stimula pe jucători fie să continue sesiunea respectivă, fie să revină la cazinoul la care au fost în altă zi pentru a revendica din nou promoția.

Jucătorii primesc practic o parte din sumele nete pariate la un anumit slot sau joc de masă sub formă de procentaj. Acest procentaj variază în funcție de politica fiecărui operator și poate fi acordat fie la suma totală pierdută, fie la suma pariată.

Ca o regulă generală, procentajul oferit se plasează cel mai frecvent între 5 și 25%. Ține minte un lucru, însă – unele cazinouri aleg să ofere acest bonus sub formă de bani reali, în timp ce altele te răsplătesc în sume bonus pe care le poți folosi la alte jocuri, însă acestea din urmă de regulă vin și cu anumite restricții sau cerințe de pariere.

Cum revendicăm un bonus de tip cash-back?

Fie că abia începi să joci la un casino online sau deja ești la curent cu majoritatea promoțiilor, să profiți de un bonus cashback nu este foarte greu. Ca orice altă promoție, el este ușor de revendicat dacă îndeplinești cerințele de rulaj și de eligibilitate.

Pentru a putea revendica un astfel de bonus și a intra în posesia unei părți din banii pariați înapoi, vei vedea că majoritatea cazinourilor îți impun câteva condiții – fie să rulezi o sumă de bani impusă la anumite jocuri de tip păcănele sau jocuri de masă de pe platforma lor, fie îți impun o limită maximă la bonus (ex – cashback de 25% până la 2000 RON).

Noi îți recomandăm să fii foarte atent la termenii și condițiile asociate oricărui bonus și să verifici mai multe oferte înainte – cu cât îți este mai ușor să accesezi și să revendici un bonus, cu atât oferta respectivă devine mai atractivă.

Avantaje și dezavantaje

Există destule motive pentru care din ce în ce mai multe cazinouri implementează astfel de bonusuri. Iată principalele avantaje ale ofertelor de tip cash-back la cazino:

  • Ești recompensat în cadrul pierderilor majore pe durata unei sesiuni individuale de joc la slots, ruletă sau poker – cu cât pierzi mai mult, cu atât vei fi mai recunoscător pentru o parte din bani înapoi
  • Îl poți revendica de mai multe ori, în comparație cu ofertele valabile o singură dată (bonusul la prima depunere, ofertele de bun-venit)
  • Procentajul oferit înapoi este destul de mare – între 5 și 25%
  • Ai parte de varietate – poți compara mai multe oferte, dat fiind faptul că foarte multe cazinouri de top au implementat acest sistem de recompense pentru jucători

Cu toate acestea, există și câteva dezavantaje pe care trebuie să le menționăm aici:

  • Poate fi greu să îndeplinești toate condițiile de eligibilitate impuse
  • Cerințele de pariere și de rulaj pot fi exagerate la unele cazinouri
  • Unele cazinouri evită să ofere cashback pe termen lung pentru că nu este profitabil pentru ele, astfel că ofertele de tip cashback sunt limitate în timp