Jocuri pe bani reali fără depunere 2018

Vrei să îți crești șansele de câștig fără depuneri și să ai acces la jocuri cu bani reali gratis? Află mai multe detalii despre bonusuri gratuite la cazino!

Lista bonusurilor fără depunere oferite la cazino în 2018

  • Marcă
  • Vizita
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Ce este un bonus fără depunere?

Fie că ești jucător fidel, fie că ești începător, cu siguranță ai auzit de acest tip de bonus oferit de majoritatea operatorilor de jocuri de noroc licențați din România. Practic, ne referim la un bonus oferit jucătorilor noi, cel mai frecvent la crearea unui cont, fără ca aceștia să fie nevoiți să plătească nicio sumă de bani către operatori. Acest bonus le permite pasionaților să joace folosind bani reali în cel mai scurt timp și să intre în posesia câștigurilor fără a fi percepute taxe suplimentare la retragere.

Această ofertă este valabilă o singură dată pentru fiecare jucător. Adresa IP unică a fiecărui dispozitiv este înregistrată de operator pentru a  preîntâmpina potențialele fraude, astfel că nu este posibil să faci mai multe conturi de pe aceeași adresă pentru a beneficia de mai multe ori de acest bonus de bun venit fără depunere.

Pentru a intra în posesia acestui bonus, fiecare operator stabilește propriile condiții de eligibilitate. De regulă, ele sunt detaliate pe secțiunea dedicată de pe site-ul acestuia. Acest tip de bonus poate fi acordat fie sub formă de bani reali (cash), fie sub formă de rotiri gratuite la cazino și este o șansă ca jucătorii noi să testeze gradul de atractivitate al ofertei unui operator fără a plăti nimic.

Cum găsesc bonusuri fără depunere?

Bonusurle fără depunere sunt printre cele mai frecvente tipuri de bonusuri oferite de cazinourile online. În trecut, frecvența lor era și mai ridicată, însă, din cauza riscului de fraudă, unii operatori au decis să le scoată din oferta lor.

Au existat jucători care au încercat să profite și să creeze conturi false sau să le ceară prietenilor și apropiaților să facă la fel pentru a beneficia de mai multe ori de același bonus. Însă, în prezent, fiecare operator și-a creat proprii algoritmi și și-a impus propriile măsuri de securitate pentru a preîntâmpina astfel de situații, inclusiv monitorizarea adreselor IP pentru a preveni încercările de creare a conturilor duplicat de pe același dispozitiv.

Dacă te afli în căutarea bonusurilor fără depunere, de regulă le vei găsi promovate fie pe pagina principală a site-ului operatorului sub forma unor bannere sau anunțuri, fie în cadrul secțiunilor speciale cu promoții și bonusuri pe care majoritatea dintre aceștia le au pe site. Cei mai mulți operatori licențiați din România oferă aceste bonusuri iar cuantumul lor, precum și condițiile de eligibilitate variază.

Bonusurile fără depunere sunt disponibile de regulă într-un interval scurt de timp iar ca frecvență pot apărea rar în oferta de cazino a anumitor operatori, de aceea este indicat să verifici periodic pagina operatorului tău preferat pentru a nu le rata.

Alegerea noastră de cazinou

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Tipuri de bonusuri fără depunere

În funcție de condițiile pe care trebuie să le respecți și de politica operatorului, există mai multe tipuri de bonusuri fără depunere la cazino. Ele se pot aplica în cazul anumitor jocuri, pot avea o limită de timp impusă în ceea ce privește valabilitatea sau perioada de revendicare și o limită în ceea ce privește cuantumul câștigurilor obținute:

Bonusuri directe în bani reali

Acest tip de bonus presupune acordarea unei anumite sume de bani fără a fi necesară o depunere ulterioară și de regulă este o modalitate prin care jucătorii noi pot testa toate facilitățile oferite de un anumit operator fără să plătească. Pentru că aceste oferte se adresează preponderent jucătorilor noi, ele iau cel mai frecvent forma clasicului bonus de bun venit la înregistrare de la cazino. Pentru a se evita situațiile în care anumiți jucători profită de pe urma cazinou-ului (fie își fac mai multe conturi, fie încearcă să profite de aceeași ofertă de mai multe ori), fiecare operator impune propriile condiții de pariere și de eligibilitate.

Bonusuri cu limită de timp

Ne referim la o serie de bonusuri oferite pe o perioadă limitată jucătorilor înregistrați, de regulă câteva ore. Este practic o promoție specială care constă în oferirea unei anumite sume de bani sub formă de bonus jucătorilor pe care trebuie să o folosească la cazino în timpul impus. În funcție de politica operatorului, pot fi impuse o serie de condiții de pariere suplimentare – de exemplu, oferta poate fi valabilă doar la anumite tipuri de jocuri de cazino, nu la toate. Dacă jucătorul câștigă în urma folosirii acestui bonus, sumele obținute intră în contul său de jucător și pot fi retrase oricând.

Bonusuri cu rotiri gratuite

De regulă, aceste bonusuri sunt oferite de operatori la un anumit slot video și implică un număr fix de rotiri gratuite oferite (20, 25 etc.). Ele pot fi oferite ca bonus de bun venit jucătorilor noi la înregistrare și implică cel mai frecvent limite la câștigurile obținute. De exemplu, unii operatori pot seta această limită la 1000 de RON sau altă sumă și pot percepe condiții de eligibilitate suplimentare, cum ar fi rularea banilor de mai multe ori înainte de a putea fi retrași. Însă, de obicei, majoritatea operatorilor nu impun alte condiții de pariere la bonusurile cu rotiri gratuite în afara folosirii numărului de rotiri impuse la jocul pentru care se face promoția.

Alegerea noastră de cazinou

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Cum pot intra în posesia unui bonus fără depunere?

Primul pas pentru a te putea bucura de jocuri online pe bani reali fără depunere este să-ți faci un cont de jucător. Acest pas este destul de simplu – majoritatea operatorilor au pe site un formular de înregistrare intuitiv pe care trebuie să-l completezi cu datele tale personale – nume, prenume, adresă de e-mail, telefon etc.

Majoritatea operatorilor includ și o etapă suplimentară de verificare a validității contului, precum și a vârstei necesare impuse pentru a juca – minim 18 ani. Această etapă este importantă pentru a putea intra în posesia oricărui bonus de bun venit și a nu întâmpina condiții în privința sumei maxime admise. După verificarea identității, în cazul bonusurilor fără depunere, nu va fi nevoie să efectuezi niciun depozit ci poți începe să-ți încerci norocul la jocuri cu bani reali în cel mai scurt timp după alimentarea contului cu suma oferită. Cuantumul acesteia diferă de la operator la operator. Cea mai mare parte dintre cazinourile online le permite jucătorilor să se bucure de bonusul de bun venit, dar și de rotirile gratuite la anumite sloturi fără a fi nevoiți să facă depuneri.

Recomandăm ca fiecare jucător să verifice cu atenție atât secțiunea de bonusuri, cât și cea de termeni și condiții pentru a vedea regulile de acordare a bonusurilor și alte mențiuni speciale, condiții de rulare sau condiții de eligibilitate.

Branduri care oferă bonusuri fără depunere

Mulți operatori de jocuri de noroc licențiați din România vin cu astfel de sisteme de bonificație pentru jucători. Câțiva dintre operatorii care îți oferă posibilitatea de a avea acces la jocuri cu bani reali fără depunere în 2018 sunt:

  • NetBet – oferă 25 rotiri gratuite fără depunere în termen de maxim 24 ore de la înregistrarea contului care pot fi folosite la următoarele jocuri – Dracula, Starburst, Twin Spin sau Fruit Shop. Condițiile de pariere includ rularea de 40 ori a câștigurilor pentru a putea fi retrase și o limită impusă de 1 000 ron pentru câștiguri.
  • Admiral – aici jucătorii au parte de un bonus fără depunere de 200 RON la verificarea identității prin procesul KYC
  • MaxBet – bonus de 50 RON fără depunere la cazino, dacă este folosit codul “50CASINO” în contul de jucător după validare. Pentru a putea retrage acest bonus, însă, operatorul impune o condiție suplimentară – rularea de 40 ori a bonusului.
  • Circus Cazino – oferă un bonus de 20 RON fără depunere la crearea unui cont pe platformă. O condiție de eligibilitate suplimentară este rularea acestui bonus de 30 ori la sloturi video și blackjack pentru a putea fi retras.
  • BaumBet – operatorul vine cu un bonus inedit și deosebit de atractiv pentru jucători. Acesta le oferă un bonus fără depunere de 50 RON de ziua de naștere tuturor clienților care au un cont activ și valid

Cine poate beneficia de aceste bonusuri?

Bonusurile fără depunere se adresează în principal jucătorilor noi, de aceea sunt oferite cel mai frecvent sub forma bonusului de bun venit sau a rotirilor gratuite, dar de regulă toți jucătorii cu un cont activ și valid pot beneficia de astfel de oferte. O caracteristică definitorie a bonusurilor fără depunere este că poți intra în posesia lor doar o dată, cel mai frecvent la înregistrare. Aceste tipuri de bonusuri sunt menite să ajute jucătorii noi să testeze oferta unui anumit operator fără a cheltui niciun ban sau să testeze facilitățile unui anumit joc prin câteva runde gratuite pentru a putea decide dacă merită să facă și un depozit ulterior.

Ofertele de bonificații fără depunere sunt foarte atractive pentru toți jucătorii și au rolul de a atrage noi pasionați, dar și de a-i fideliza pe cei existenți. Cu cât un operator are o ofertă mai atractivă de jocuri, precum și de bonusuri, cu atât poate atrage mai mulți clienți printr-o experiență de joc completă.

Bonusurile fără depunere pot fi valabile în cadrul unui anumit slot sub forma rotirilor gratuite sau pot fi deblocate la înregistrare. Fiecare operator își stabilește propriile condiții de eligibilitate, de aceea îți recomandăm să verifici mereu platforma pe care joci pentru a vedea dacă un anumit bonus ți se adresează.

Verifică asta

Care sunt cerințele de pariere?

Pentru a beneficia de bonusuri fără depunere la cazino, trebuie să verifici regulile impuse de fiecare operator. O regulă general valabilă este faptul că acest bonus poate fi revendicat doar o dată. Majoritatea operatorilor licențiați din România te sancționează dacă încerci să-ți faci conturi multiple sau să beneficiezi de mai multe ori de același bonus prin pierderea banilor din contul de jucător și excluderea definitivă de pe platformă.

Pentru a fi eligibil pentru bonusuri fără depunere, trebuie să ai minim 18 ani și să treci de procesul de validare al identității, respectiv al contului. În afara acestor reguli general valabile pentru majoritatea cazinourilor online, există operatori care impun condiții de pariere suplimentare cum ar fi limite la câștigurile obținute, rularea câștigurilor de mai multe ori, limite de timp pentru revendicarea unui anumit bonus, disponibilitatea bonusului doar la un anumit slot video etc.

Fie că ne referim la bonusuri cash sau sub forma rotirilor gratuite, este nevoie ca fiecare jucător să respecte cu strictețe regulile impuse. În caz contrar, el nu va putea să-și retragă câștigurile. Aceste condiții de pariere au rolul de a proteja operatorul de încercările de fraudă, dar și de a-i oferi jucătorului șansa să testeze oferta unui anumit cazino pe o perioadă determinată.

Concluzii

Datorită avantajelor oferite jucătorilor, bonusurile fără depunere la cazino sunt printre cele mai populare în rândul acestora. Majoritatea pasionaților vor să aibă acces la jocuri cu bani reali fără o investiție personală pentru a putea decide dacă oferta unui anumit operator este pe placul lor, de aceea concurența este din ce în ce mai mare pe piață, fiecare cazino încercând să vină cu bonusuri cât mai atractive pentru atragerea și menținerea interesului clienților.

Chiar dacă impun și o serie de condiții, bonusurile fără depozit destinate jucătorilor noi sunt generoase ca valoare și pot duce la obținerea unor câștiguri semnificative, mai ales în cazul celor care petrec mult timp consultând toate ofertele de pe piață și profitând de pe urma celor mai avantajoase.

Dacă vrei să joci fără a investi nimic, aceste bonusuri sunt deosebit de atractive. Pentru că sunt oferite doar de un număr limitat de cazinouri online în prezent pentru evitarea fraudelor, jucătorii nu mai au parte de aceeași varietate ca în trecut însă, dacă testezi piața, cu siguranță vei găsi operatorul care ți se potrivește.

Îți recomandăm să fii mereu la curent cu ofertele disponibile, să consulți cu atenție termenii și condițiile de eligibilitate și de retragere a sumelor obținute la cazino pentru a-ți maximiza șansele de câștig și a juca mereu cu plăcere și în siguranță!

BONUS: 100% până la 800RON
Joacă acum