Bonus de bun venit

Operatorii online au căutat dintotdeauna să atragă cât mai mulți clienți în cazinourile sale online. De aceea, de-a lungul timpului au apărut diverse modalități de a-i convinge pe utilizatori să aleagă un anumit cazinou. În prezent, pe lângă colecțiile impresionante de jocuri de noroc, cazinourile online se bazează în special pe varietatea de bonusuri și oferte promoționale de care dispun. Un tip de bonus foarte popular, a cărui eficiență a fost testat și este recunoscut de toate cazinourile online, este bonusul de bun venit. Acest bonus este oferit în prezent de toate cazinourile online și presupune oferirea unui bonus în bani pe baza primei depuneri. În continuare vă vom arată de câte tipuri pot fi acestea, ce alte premii pot mai fi oferite și care sunt cele mai bune oferte actuale în materie de bonusuri de bun venit. Aceste bonusuri reprezintă principala atracție a cazinoului și motivul pentru care mulți jucători aleg un anumit cazinou.

Top oferte de bun venit la cazinouri


Selecția noastră de bonusuri de bun venit

Pentru a vă ușura situația cât mai mult v-am pregătit o listă cu cele mai bune bonusuri de bun venit din mediul online. Bonusurile prezentate în lista noastră reprezintă recomandările noastre și principalele noastre alegeri dacă am fi în locul dumneavoastră. Cazinourile online ce oferă aceste bonusuri se numeră printre cele mai cunoscute și populare cazinouri din România. Nu trebuie să vă faceți nicio grijă din punct de vedere al legalității deoarece cazinourile din ofertă dețin licențe active din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc. De asemenea, o parte dintre bonusurile următoare oferă, pe lângă banii bonus, și o serie de rotiri gratuite la înregistrare. Rotirile gratuite pot fi folosite la cele mai distractive și profitabile sloturi video ale momentului. Ce mai așteptați? Intrați acum în oricare dintre bonusurile de bun venit din oferta noastră și luați-vă bonusul bine meritat!

Ce este un bonus de bun venit?

Bonusul de bun venit se aseamănă destul de mult cu orice alt bonus pus la dispoziție de cazinourile online. Principala diferență este dată de faptul că bonusul de bun venit a fost creat în special pentru cei mai noi utilizatori ai cazinoului și pentru toți potențialii clienți. Rolul său este de a-i convinge pe aceștia să rămână și să își investească banii în respectivul cazinou. În cea mai mare parte a cazurilor, bonusurile de bun venit îi premiază pe utilizatorii în premii în bani bonus. Totuși, există cazuri în cazuri în cazinourile online oferă în plus și un anumit număr de rotiri gratuite 2018 la sloturile video din oferta proprie. Toate aceste câștiguri rezultate au anumite cerințe de pariere ce trebuiesc îndeplinite înainte de a putea fi retrase. Există mai multe tipuri de bonusuri de bun venit pe care trebuie să le luați în considerare. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea dumneavoastră trebuie să fie luată în considerare de ambele aspecte.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Bonus de bun venit fără depozit

Un bonus de bun venit special este bonusul de bun venit fără depozit. Principalul anvataj al acestui bonus este că utilizatorul nu este obligat să constituie un depozit realizând o depunere pentru a putea beneficia de bonusul respectiv. Bonusul fără depunere este folosit în special de cazinourile online care doresc să creeze clienților impresia unui mediu atractiv, plin de premii neașteptate. De asemenea, bonusul se adresează și utilizatorilor cu buget mici și foarte mici de bani sau care pur și simplu nu doresc să își investească prea curând banii personali din diferite motive. Pentru a putea profita de un astfel de bonus tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți într-un cazinou online care dispune de un astfel de bonus. După verificarea datelor dumneavoastră veți fi răsplătit, în cel mult 24 de ore, cu premiul anunțat. Și în cazul bonusul de bun venit fără depunere pot fi oferite cadou, pe lângă premiul în bani, o serie de rotiri gratuite la diverse video sloturi. Aceste rotiri gratuite fără depunere 2018 sunt date gratuit de către producătorii respectivelor păcănele online din dorința de a le spori popularitatea în mediul online.

Cum beneficiezi de un bonus de bun venit?

Ofertele de tip bonus de bun venit sunt nenumărate, iar alegerea acestora poate fi destul de dificilă dacă nu aveți o oarecare experiență. Aici site-ul nostru vă vine în ajutor cu numeroase sfaturi și o listă actualizată la zi cu cele mai bune bonusuri de bun venit ale anului. Pentru a beneficia de un astfel de bonus de bun venit trebuie să vă alegeți unul înainte de toate. Următorul pas constă în crearea unui cont personal în respectivul cazinou, dacă nu aveți deja. După completarea cererii de înregistrare va trebui să vă confirmați contul accesând link-ul din emailul primit. Acum că v-ați activat contul, puteți da click pe bonusul de bun venit al cazinoului. Vi se va cere să realizați o depunere minimă în cazinou pentru a activa bonusul. Puteți realiza depunerea prin orice metodă de depunere disponibilă pe site. După realizarea depuneri, veți primi un bonus de bun venit corespunzător sumei pe care ați depus-o în cazinou.

Cerințe de pariere

Fiecare bonus de bun venit vine la pachet cu un set de cerințe de pariere. Rolul acestora este de a-i oprii pe utilizatori de la a retrage imediat bonusul din cazinou fără a mai juca. Astfel, cazinoul își asigură traficul zilnic necesar în timp ce utilizatorii se pot juca nestingheriți. Condițiile de pariere constau de obicei în rularea respectivului bonus de un număr de ori la orice joc de noroc de pe platforma cazinoului. Rularea bonusului înseamnă parierea lui în cadrul rundelor jocurilor de pe platformă. După îndeplinierea acestor cerințe de pariere veți putea retrage bonusul primit și orice alt câștig realizat între timp. Cerințele de pariere sunt foarte importante în alegerea unui bonus de bun venit. Vă recomandăm să țineți cont în principal de acestea și abia după de cantitatea de bani pe care o puteți accesa.

Rezumat

Așadar, dacă doriți să vă jucați cât mai mult timp într-un cazinou online și să vă sporiți semnificativ șansele de a câștiga bani reali rapid și sigur, ar fi bine să alegeți un bonus de bun venit. Lista noastră de recomandări privind bonusuril de bun venit actuale vă poate fi de foarte mult folos deoarece vă va scuti de timpul de căutare propriu. Alegerea bonusului de bun venit trebuie să fie dictată și de bugetul personal. Dacă bugetul dumneavoastră este mai mare, ar trebui să vă îndreptați privirea asupra bonusurilor de bun venit cu premii ridicate. Bonusurile de bun venit fără depozit pot fi o alternativă foarte bună dacă dispuneți de un buget modest sau nu doriți să realizați depuneri în cazinou din diferite motive. Desigur, sumele acestora sunt semnificativ mai mici, iar numărul cazinourilor care le oferă este destul de mic. Grăbiți-vă și profitați chiar acum! Mult noroc!

 

BONUS: 100% până la 700RON
Joacă acum